Petics Kristóf legfrissebb szerzeménye bizarr, érthetetlen és több szempontból is ijesztő. 

Petics Kristófnak nem volt sok ideje kibontakoztatni a tehetségét a 2016-os X-Fkatorban, ugyanis hamar a rendőrségen találta magát, miután fiatal lányokat inzultált ittas állapotban egy budapesti bárban. Végül a biztonságiak kidobták a helyről, de egy másik fiatal srác az énekes után eredt, és az utcán összeverekedtek. Ezt követően Kristóf a rendőrségen töltötte az éjszakát, majd az X-Faktorból is kizárták

Később egy interjúban elárulta, hogy egész életében elnyomták, azt akarták, hogy megváltozzon. Sem a külsejével, sem a viselkedésével nem értettek egyet, utasították, hogy viselkedjen normális férfiként, vágja le a haját és a körmeit. Kristóf azonban elmagyarázta, hogy mit gondol erről a témáról.

Petics Kristóf ismét mindenkit megdöbbentettForrás: Facebook/Petics Kristóf

(...)"Ez a férfi ilyen!" Mindig vissza szoktam vágni a körmeimet, figyelek arra, hogy ha hosszú is, igényesen növesszem. Egyébként pedig ez velem jár. Én cicafiú vagyok. Soha nem voltam még férfival, és nem is szeretnék. A lányokat szeretem. De azt hiszik, hogy csak cicalányok vannak, pedig ott vagyunk mi is, cicafiúk."

A cicafiú most pedig előrukkolt egy új szerzeménnyel, amelyhez videóklip is készült. A dalszöveg megírása valószínűleg maximum 2 percet vehetett igénybe, ugyanis a TÜ-TÜ-TÜ című szerzeményében semmi mást nem énekelnek azon kívül, hogy tü-tü-tü. A klip pedig egyenesen érthetetlen.

Kirakatok előtt vonagló testek, félrekent rúzsos szájak, lakkozott körmök, illetve tamponrágcsálás is látható a videóban. Sőt, a szereplők végül Kristóf eszméletlen testéből lakmároznak.