Növényi Norbert verekedés Hajdú Péter pankráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymásnak esett a stúdióban Hajdú Péter két vendége: Növényi Norbert és Makai Renátó pankrátor, akik hamarosan a ringben is összemérik tudásukat.

Hajdú Péter Növényi Norbertet látta vendégül showműsorában, ahol a sportoló elmondta, utolsó mérkőzésére készül. Ellenfele nem lesz más, mint Makai Renátó pankrátor, akit a műsorvezető szintén meghívott a műsorba. A két izomkolosszus persze azonnal farkasszemet nézett egymással, és el is kezdődött közöttük a szócsata.

Mit nézel rám, húzzál arrébb, vagy szerelmes vagy belém, kisgyerek? Itt, ahol semmi nem történhet, könnyen keménykedsz, de nem úgy fognak rád számolni, hogy 1,2,3, hanem hogy január, február, március..." - idézi a Ripost Növényi szavait.

A beszólogatások odáig fajultak, hogy fizikailag is egymásnak estek és összeverekedtek a stúdióban.

Növényi Norbert tévéstúdióban verekedett össze ellenfelével Forrás: MTI/Illyés Tibor
Kibékülnek? Hosszú Katinka végre nyilatkozott házassági válságárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-hosszu-katinka-vegre-nyilatkozott-hazassagi-valsagarol.htmlBár kissé szűkszavúan, végre nyilatkozott Hosszú Katinka házassági válságáról. Mondatait sokan úgy értelmezik, lehetséges, hogy kibékülnek Shane Tusuppal. TV + Sztárok--Mata Ricsi továbbra sem beszél szüleivel, élő tévéműsorban üzent hazahttp://www.life.hu/sztarok/20180111-mata-ricsi-tovabbra-sem-beszel-szuleivel-elo-tevemusorban-uzent-haza.htmlMata Ricsi végre megszólalt, elárulta, miért költözött el otthonról és üzent a szüleinek is. TV + SztárokOrigoDurván beszólt féltestvére Meghan Markle-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180111-durvan-beszolt-feltestvere-meghan-markle-nek-samantha-grant.htmlAlaposan beolvasott féltestvére, Samatha Grant Meghan Markle-nek. A nő azt mondja, a leendő hercegnének ideje lenne valamit visszaadnia abból, amit édesapjától kapott. TV + Sztárok--Nem tudták megmenteni az életét: 29 éves korában elhunyt Jessica Falkholthttp://www.life.hu/sztarok/20180111-29-eves-koraban-elhunyt-jessica-falkholt-szineszno.html29 éves korában elhunyt Jessica Falkholt, az Otthonunk című sorozat sztárja. A színésznő karácsony másnapján szenvedett autóbalesetet, azóta kómában volt. TV + Sztárok--Titokban összeházasodott párjával Ricky Martinhttp://www.life.hu/sztarok/20180111-titokban-osszehazasodott-parjaval-ricky-martin-jwan-josef.htmlImmár hivatalos: Ricky Martin összeházasodott szerelmével, Jwan Joseffel. A pár több mint másfél éve jött össze és tavaly novemberben jegyezte el egymást. TV + Sztárok--Vajna Timi belefáradt: a Facebook oldalán fakadt kihttp://www.life.hu/sztarok/20180111-vajna-timi-belefaradt-a-facebook-oldalan-fakadt-ki.htmlIsmét a Maldív-szigetekről posztolt Vajna Timi, ám fotójához most egy meglepő szöveget írt. Állítja, az utóbbi időben nem volt rá oka, hogy túl sokat mosolyogjon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.