Kelly Clarkson lázba jött Meryl Streeptől a Goldeb Globe gálán

Forrás: Getty Images/Gilbert Carrasquillo -
rajongó Kelly Clarkson Golden Globe 2018 Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelly Clarkson Golden Globe-os jelenete a példa arra, hogy még a világsztárok is képesek rajongókká válni, ha megpillantják imádatuk tárgyát/személyét.

A világhírű énekesnőt éppen a vörös szőnyegen interjúvolták, amikor megpillantotta kedvenc színésznőjét, Meryl Streepet. A sztár nem tudott tovább az interjúra koncentrálni, csak annyit hajtogatott:

"Úristen, ez Meryl!"

A riporter látta, hogy interjúalanya nem tud tovább rá figyelni, így inkább segített neki hatalmas ruhájában eljutni a színésznőig, ahol megtörtént a nagy találkozás. Az egész sztárvilág őket figyelte, Kelly ugyanis tipikus rajongóként viselkedett. Meryl önmagához hűen nagyon kedvesen és meghatódottan fogadta a szeretetet.

Az énekesnő maga is posztolta közösségi oldalára a nagy találkozást, külön kiemelve a pillanatot, amikor Meryl megsimogatta az arcát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.