4 év börtönbüntetésre is ítélhetik Oszter Sándort egy vesztegetési ügy miatt, ő azonban továbbra is álltja, hogy ártatlan.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Oszter Sándor kibékült lányával, Alexandrával, de továbbra sem nyugodhat meg teljesen, ugyanis befolyással és üzérkedéssel vádolják. A vád szerint a színész és hat társa tízmilliókat csalt ki az adócsalással vádolt Vincze Tamástól, miután azt ígérték neki, hogy elintézik szabadlábra helyezését. Az ügy már másfél éve húzódik, Oszter Sándor akár 4 év börtönbüntetést is kaphat, ugyanakkor ő továbbra is állítja, hogy ártatlan.

Bízik benne felesége, Failoni Donatella is, aki a Borsnak megtörve azt nyilatkozta, férje semmiről sem tudott.

A végsőkig kitartok a férjem mellett, mert tudom, hogy ártatlan. Ismerem negyven éve, Sándor soha, senkinek nem ártott, talpig becsületes ember. Agyrém, ami itt folyik. Disznóság, jogtalan, igazságtalan és megnyomorítja az életünket. A férjem egy összeesküvés áldozata: gonosztevők előre megtervezték, hogy befeketítik. Próbálják magukat menteni, és olyan ártatlan embereket sároznak be, mint Sándor. Úgy, hogy semmiféle bizonyíték nem szól ellene." – mondta a feleség a lapnak.

Failoni Donatella kiáll férje, Oszter Sándor mellett"Forrás: Facebook/Failoni Donatella "