Oszter Sándor évekre börtönbe kerülhet, kikészült a színész

Forrás: Shutterstock -
ügyész börtönbüntetés börtön Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Osztár Sándort befolyássolással és üzérkedéssel vádolja a bíróság. Az ügyész több mint négy év letöltendő börtönbűntetésre ítélné őt és társait.

Majdnem másfél éve tart Oszter Sándor ügye, amiben üzérkedés és befolyásolás a vétség. A vád szerint a színész társaival egy ügy elsőrendű vádlottjának azt ígérte, elintézik neki az enyhe büntetést, amennyiben fizet több tíz millió forintot. Oszter állítása szerint ő semmit sem tud az egészről, maximum egy film kapcsán fordulhat elő a neve.

Oszter Sándor évekre börtönbe kerülhet Forrás: MTI/Zih Zsolt

A tárgyalás január 9-én volt, ahol az ügyész a színészre és társaira letöltendő börtönbűntetést indítványozott. Amennyiben a bíróság úgy dönt,

Oszter évekre rács mögé kerülhet

- írta meg a Blikk.

"Ez egy rémálom, ami ott történik. Én abszolút ártatlan vagyok, nem követtem el semmit, én az igazságot képviseltem. Nem tudok mást mondani" - mondta a lapnak a színész.

A sztár ügyvédje is megszólalt az ügyben.

"Igaz, letöltendő börtönbüntetést indítványoztak. Szakmai szempontból is eltúlzottnak és súlyosnak tartom a büntetés mértékét "- mondta szűkszavúan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.