Újabb brutális gyilkosság történt Rákoskeresztúron az Újlak utcában, ismét szerelemféltés miatt. A 17 éves gyilkosnak a korábbi tragédia adott ötletet, meg is fenyegette volt barátnőjét, aki ennek ellenére sem volt hajlandó újrakezdeni a kapcsolatot. A meggyilkolt Fanni nevelőapja a tettes halálát kívánja.

Örökös féltékenykedés és terrorizálás miatt szakított a19 éves Fanni barátjával, a 17 éves Dáviddal. A fiú azonban nem tudott belenyugodni abba, hogy véget ért a szerelmük. Továbbra is kereste a lányt, aki nem akart békülni, élte az életét, és szövögette az álmait. „Fanni szakított vele. Nem akart fájdalmat okozni Dávidnak, egyszerűen már kihűlt a szerelem" – mondta a Borsnak a fiatalok egy ismerőse. A fiú azonban nem tudott belenyugodni a szakításba: zaklatta a lányt, és megmondta neki, ha nem kezdik újra a kapcsolatot, úgy fogja végezni, mint múlt hétfőn az a másik lány az utcából, akit szintén a volt szerelme gyilkolt meg.

Dávid a lépcsőházban vágta el Fanni torkát - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Odáig fajult W. Dávid kétségbeesése, hogy megtette azt, amivel fenyegetőzött: meggyilkolta a lányt. A lépcsőházban várt Fannira, leütötte és elvágta a torkát, majd otthagyta. A testet egy 12 éves kisgyerek fedezte fel. A lány családja magába zuhant. Szörnyű állapotban vagyok. Nekem ő volt a mindenem, képtelen vagyok felfogni, hogy soha többé nem láthatom a kislányomat" – mondta a Blikknek az anya. Fanni nevelőapja is teljesen tönkrement, a fiú halálát kívánja. "Sehova nem akarta elengedni egyedül. Féltékeny volt mindenkire, ezért szakított vele Fanni. Miután kidobta, elkezdett fenyegetőzni, hogy megöli magát, azt azonban álmomban sem gondoltam, hogy ilyen elvetemült dologra is képes. Bevallom, szívem szerint, ha a kezeim közé kaphatnám, megölném, a halálát kívánom. Persze, tudom, hogy ezt nem tehetem, de hatalmas bennem a düh" – mondta a nevelőapa.

Az előző gyilkosság: Volt barátja, Cs. Norbert lőtte fejbe a fiatal anyát Rákoskeresztúron


Féltékenységből rontott a volt barát, Cs. Norbert szombat hajnalban a fiatal anyára és annak új barátjára. A férfival rögtön végzett, majd az anya következett: a kislánya előtt lőtte fejbe Vivient, majd magát is. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!