Rákoskeresztúri késelés: Dávidnak a korábbi gyilkosság adott ötletet

Rákoskeresztúr gyilkosság mészárlás féltékenység szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb brutális gyilkosság történt Rákoskeresztúron az Újlak utcában, ismét szerelemféltés miatt. A 17 éves gyilkosnak a korábbi tragédia adott ötletet, meg is fenyegette volt barátnőjét, aki ennek ellenére sem volt hajlandó újrakezdeni a kapcsolatot. A meggyilkolt Fanni nevelőapja a tettes halálát kívánja.

Örökös féltékenykedés és terrorizálás miatt szakított a19 éves Fanni barátjával, a 17 éves Dáviddal. A fiú azonban nem tudott belenyugodni abba, hogy véget ért a szerelmük. Továbbra is kereste a lányt, aki nem akart békülni, élte az életét, és szövögette az álmait. „Fanni szakított vele. Nem akart fájdalmat okozni Dávidnak, egyszerűen már kihűlt a szerelem" – mondta a Borsnak a fiatalok egy ismerőse. A fiú azonban nem tudott belenyugodni a szakításba: zaklatta a lányt, és megmondta neki, ha nem kezdik újra a kapcsolatot, úgy fogja végezni, mint múlt hétfőn az a másik lány az utcából, akit szintén a volt szerelme gyilkolt meg.

Dávid a lépcsőházban vágta el Fanni torkát - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Odáig fajult W. Dávid kétségbeesése, hogy megtette azt, amivel fenyegetőzött: meggyilkolta a lányt. A lépcsőházban várt Fannira, leütötte és elvágta a torkát, majd otthagyta. A testet egy 12 éves kisgyerek fedezte fel. A lány családja magába zuhant.

Szörnyű állapotban vagyok. Nekem ő volt a mindenem, képtelen vagyok felfogni, hogy soha többé nem láthatom a kislányomat"

Blikknek

Az előző gyilkosság: Volt barátja, Cs. Norbert lőtte fejbe a fiatal anyát Rákoskeresztúron


Féltékenységből rontott a volt barát, Cs. Norbert szombat hajnalban a fiatal anyára és annak új barátjára. A férfival rögtön végzett, majd az anya következett: a kislánya előtt lőtte fejbe Vivient, majd magát is. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Holtan találták a Madeleine McCann ügyével visszaélő detektívet, Kevin Halligenthttp://www.life.hu/news/20180115-holtan-talaltak-a-madeleine-mccann-ugyevel-visszaelo-detektivet-kevin-halligent.htmlMadeleine McCann keresésével magánnyomozó irodát is megbíztak a kétségbeesett szülők, de a pénzükkel állítólag visszaéltek. Az ügyükkel foglalkozó detektívet azzal vádolták, hogy nem a kutatásra, hanem a pazarló életmódjára fordította az összeget. A férfit nemrég holtan találták otthonában. News--Ez volt az utolsó szava a 19 éves, rákoskeresztúron meggyilkolt lánynakhttp://www.life.hu/news/20180115-ez-volt-az-utolso-szava-a-19-eves-rakoskereszturon-meggyilkolt-lanynak.htmlKülönös kegyetlenséggel végezte ki 17 éves támadója a 19 éves Fannit Rákoskeresztúron péntek este. A holtteste egy 10-12 éves gyermek talált rá a lépcsőházban.NewsOrigoZokogó tinilányt kényszerített spárgázásra az edzője: videó! http://www.life.hu/news/20180114-igy-kenyszeritettek-spargazasra-a-zokogo-tinilanyt.htmlElképesztő felvétel terjed a neten. Még végig nézni is bizarr. News--Holnap lesz Blue Monday, az év legszomorúbb napja http://www.life.hu/news/20180114-holnap-lesz-az-ev-legszomorubb-napja-a-blue-monday.htmlHolnap lesz az év azon napja, amelynél az összes többi már csak jobb lehet. NewsOrigoBörtönbe kerül a tanárnő, aki egy 16 éves diákkal szexelt (18+)http://www.life.hu/news/20180113-tizeneves-diakjaval-szexelt-a-fiatal-tanarno.htmlA 26 éves tanárnő 6 alkalommal került intim kapcsolatba az egyik tanítványával: hosszú börtönévekkel kell számolnia. NewsThinkstock17 éves fiú ölhette meg a 19 éves lányt Rákoskeresztúronhttp://www.life.hu/news/20180113-17-eves-fiu-olhette-meg-a-19-eves-lanyt-rakoskereszturon.htmlPéntek este megöltek egy 19 éves lányt Rákoskeresztúron, az Újlaki utcában. A rendőrök a feltételezett tettest – egy 17 éves fiút – pár órán belül elfogták. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.