Vitray Tamás még mindig haragban van Rózsa Györggyel

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
konfliktus harag Rózsa György Vitray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykor szoros kapcsolat volt Vitray és Rózsa György között, de barátságuk véget ért egy konfliktus miatt. Azóta nem is nagyon beszélnek egymásról: Vitray legutóbbi interjújában ki se akarta ejteni Rózsa nevét. 

Vitray Tamás és Rózsa György komoly közös múltra tekinthetnek vissza: utóbbi pályafutása akkor vett igazán nagy fordulatot, amikor Vitray átadta neki a Kapcsoltam! című műsor vezetését. Jóban voltak, de egy sajnálatos konfliktus miatt megszakadt a barátságuk. Annyira haragban vannak, hogy Vitray kis sem akarja mondani Rózsa György nevét. Ez derült ki legalábbis Veiszer Alinda műsorában, amikor a tévés arról kérdezte Vitrayt, hogy mit érez, amikor visszanézi a régi műsorokat.

Vitray Tamás nem mondja ki szívesen Rózsa György nevét Fotó: Hirling Bálint [origo]

"Többfélét, néha kiröhögöm magam, vannak, amik olyan gyermetegek. Ilyenkor szoktam magam egy kollégámhoz hasonlítani, és őt nem akarom bántani. Olyan voltam egy kicsit, mint amilyennek őt látom. Azt szoktam mondani ilyenkor, de csak azért, mert haragban van velem, de ha jóban lennénk, már nyugodtan mondanám: olyan „rózsagyuris" voltam fiatalon. A különbség az, hogy az ő karaktere civilben is ez, csak én nem vagyok ilyen foxi kutyás. Volt, amikor úgy sertepertéltem, ugráltam a téma körül. Ezt látva, kicsit szégyenkezve, de kiröhögöm magam" – mondta Vitray, aki a vita valódi okát nem akarta elárulni, ahogy Rózsa György sem, akit a Bors megkeresett az üggyel kapcsolatban.

"Bármit is mondott Vitray, ha ő úgy gondolja, akkor úgy van. Én sem tudok ehhez mit hozzátenni, tiszteletben tartom a véleményét. Az én barátságaim vagy nem barátságaim csak rám tartoznak" - mondta Rózsa Gyuri.

Rózsa György úgy érzi, Vitray és Vágó elárulták

Rózsa György úgy véli, egykori kollégái, Vágó István és Vitray Tamás akkor árulták el, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rájuk. Minderről az Esti Frizbi felvételén mesélt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

11 év házasság után hagyja el feleségét a népszerű műsorvezető, Ant McPartlinhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-11-ev-hazassag-utan-hagyja-el-feleseget-a-nepszeru-musorvezeto-ant-mcpartlin.htmlMár régen pletykáltak arról, hogy Ant McPartlin házassága megromlott, most azoban hivatalosan is bejelentették a válást.TV + SztárokThinkstockNagy bejelentést tett Bangó Margit: fontos lesz ez a dátum a családja életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-nagy-bejelentest-tett-bango-margit-fontos-lesz-ez-a-datum-a-csaladja-eleteben.htmlIgazak a hírek, elindul a show Emilio családjának mndennapjairól. A műsorban pedig a Kossuth-díjas művésznő, Bangó Margit is feltűnik. TV + SztárokOrigoIndul Zalatnay Cini pere: ennyit követel az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-indul-zalatnay-cini-pere-ennyit-kovetel-az-enekesno.htmlZalatnay Sarolta szeretett volna peren kívül megegyezni az érdi bevásárlóközponttal, ahol 2016 őszén balesetet szenvedett, de nem sikerült. Cini már bíróságra betenni a lábát, de úgy tűnik, nem lesz más választása.TV + Sztárok--Döntött Hosszú Katinka? Ő van most mellette Tusup helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20180115-dudas-daniellel-edz-hosszu-katinka-shane-tusup-helyett.htmlHosszú Katinka meghozta volna a nehéz döntést? Kiderült, kivel edz férje, Shana Tusup helyett.TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Shane nem tudták az uszodán kívül hagyni a problémáikat: megszólalt egy volt úszójukhttp://www.life.hu/sztarok/20180114-hosszu-katinka-es-shane-nem-tudtak-az-uszodan-kivul-hagyni-a-problemaikat.htmlShane Tusup és Hosszú Katinka kapcsolata hullámvölgybe került, ahogy azt a Life.hu többször is megírta. Ezúttal egy őket otthagyó úszó tálalt ki róluk. TV + Sztárok--Kerek popsit villantott a fitnesz versenyző, Kiss Virág: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180114-kerek-popsit-villantott-a-fitnesz-versenyzo-kiss-virag-foto.htmlKiss Virág, fitnesz versenyző nyaral és ezt nem félt megmutatni.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.