Egykor szoros kapcsolat volt Vitray és Rózsa György között, de barátságuk véget ért egy konfliktus miatt. Azóta nem is nagyon beszélnek egymásról: Vitray legutóbbi interjújában ki se akarta ejteni Rózsa nevét. 

Vitray Tamás és Rózsa György komoly közös múltra tekinthetnek vissza: utóbbi pályafutása akkor vett igazán nagy fordulatot, amikor Vitray átadta neki a Kapcsoltam! című műsor vezetését. Jóban voltak, de egy sajnálatos konfliktus miatt megszakadt a barátságuk. Annyira haragban vannak, hogy Vitray kis sem akarja mondani Rózsa György nevét. Ez derült ki legalábbis Veiszer Alinda műsorában, amikor a tévés arról kérdezte Vitrayt, hogy mit érez, amikor visszanézi a régi műsorokat. 

Vitray Tamás nem mondja ki szívesen Rózsa György nevétFotó: Hirling Bálint [origo]

"Többfélét, néha kiröhögöm magam, vannak, amik olyan gyermetegek. Ilyenkor szoktam magam egy kollégámhoz hasonlítani, és őt nem akarom bántani. Olyan voltam egy kicsit, mint amilyennek őt látom. Azt szoktam mondani ilyenkor, de csak azért, mert haragban van velem, de ha jóban lennénk, már nyugodtan mondanám: olyan „rózsagyuris" voltam fiatalon. A különbség az, hogy az ő karaktere civilben is ez, csak én nem vagyok ilyen foxi kutyás. Volt, amikor úgy sertepertéltem, ugráltam a téma körül. Ezt látva, kicsit szégyenkezve, de kiröhögöm magam" – mondta Vitray, aki a vita valódi okát nem akarta elárulni, ahogy Rózsa György sem, akit a Bors megkeresett az üggyel kapcsolatban.

"Bármit is mondott Vitray, ha ő úgy gondolja, akkor úgy van. Én sem tudok ehhez mit hozzátenni, tiszteletben tartom a véleményét. Az én barátságaim vagy nem barátságaim csak rám tartoznak" - mondta Rózsa Gyuri. 

Rózsa György úgy érzi, Vitray és Vágó elárulták

Rózsa György úgy véli, egykori kollégái, Vágó István és Vitray Tamás akkor árulták el, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rájuk. Minderről az Esti Frizbi felvételén mesélt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!