A Maldív-szigeteken pihen gyönyörű feleségével a Sztárban sztár győztese, Horváth Tamás.

Csodás fotót posztolt közösségi oldalára a Sztárban sztár legutóbbi győztese, Horváth Tamás, aki feleségével együtt a Maldív-szigeteken piheni ki az előző év fáradalmait. A házaspár egyébként egyéves házassági évfordulóját ünnepli, tavaly ugyanitt mondták ki egymásnak a boldogító igent. A paradicsomi helyre most visszatértek és a táj szépsége annyira lenyűgözte őket, hogy Andrea gyakorlatilag még éjszaka sem aludt, csak élvezte a látványt.

Reggel 6:18... Egész éjjel fent volt, olvasott, nézte a halakat, a cápákat... Hajnalban már rájákat és teknősöket is látott a kivilágított vízben. Mondtam neki, kelts fel reggel 6 körül, mert akkor jön fel majd a Nap. Csodás látvány, amire keltem. Annyira izgatott volt, mint egy gyerek. Szerintem valahogy így kell élni. Azt hiszem, hogy a pillanatok, amiket megélünk, sokkal fontosabbak, mint bármi más az életben." - írta az énekes ahhoz a képhez, amit a közösségi oldalára töltött fel a napkeltéről és a feleségéről.

Horváth Tamás egyébként nem pihenhet sokáig, ugyanis Meggyfa című dala bekerült a hamarosan kezdődő "A Dal 2018" című műsorba, így továbbra is megvan az esélye arra, hogy idén ő képviselje Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon.