Kulcsár Edina nyereményjátékot tartott az Instagram-oldalán, de a követői nincsenek megelégedve azzal, akit kisorsoltak. A hajvasaló tulajdonosa ugyanis Horváth Gréta lett, aki éppenséggel az Éjjel-Nappal Budapest sztárja. Csalással vádolják követői Edinát. 

Kulcsár Edina nyereményjátékkal kedveskedett a követőinek, de katasztrófa lett a vége. A modell egy hajvasalót sorsolt ki a több ezer jelentkező között, végül Horváth Gréta lett a szerencsés nyertes. A bökkenő azonban az, hogy ő az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Edina követői pedig úgy hiszik, ez nem lehet véletlen... Záporoznak a kommentek a poszt alá, csalással vádolják a modellt, aki leszögezte, szó sincs ilyesmiről. 

Kulcsár Edina magyarázkodik, de hiábaForrás: Facebook/Kulcsár Edina
  • Majdnem 9.000 emberből, véletlenül pont egy celeb nyert...
  • Ez nem volt valami szép dolog
  • Ezért kár "játékokat" kitalálni is... Szép volt!
  • Nagy csalás volt az egész
  • Teljesen igazságosnak tartottam volna, ha nem egy celeb nyeri.
  • Nyilván nem azért nyert ez a lány 90.000 követővel, mert azt akarjátok, hogy majd posztolja a nyereményét és taggeljen. Ez most nagyon egyértelműen igazságtan volt....

Kulcsár Edina kommentben próbálta megnyugtatni követőit, de nem sikerült.  "Abba senki nem gondol bele, hogy nem vagyok olyan hülye, hogy "direkt" ismert embert sorsoljak ki? Soha nem találkoztam a nyertessel (nem is hallottam róla amúgy eddig) , nekem ugyanolyan lány volt Instagram név alapján, mint bárki más, amikor kidobta az oldal" - írta a modell. Horváth Gréta is megszólalt, leszögezte, hogy nem ismerik egymást, de ez sem győzte meg Edina követőit.