Német halottkereső kutyát béreltek, és azzal keresik az egykori villalakó tetemét, akit a család ügyvédje szerint elhagyott kútba dobhattak.

Ahogy már korábban írtunk róla, a rendőrség kiemelten kezeli Novozánszki Fanni ügyét. A lány szülei már nem reménykednek, csak azt szeretnék, ha lányukat eltemethetnék.

A Bors úgy tudja, a hatóság Németországból bérelt halottkereső kutyát, amelyek kiszagolják a tetemet. A lapnak dr. Lichy József, a Novozánszki család ügyvédje számolt be arról, hogy a vízben már nemigen keresik a 24 éves lány holttestét.

Forrás: --

"Bizonyos tavak fölé még lehet küldenek drónt, de nem hiszem, hogy a búvárcsapatokkal már nagy keresés lenne. Attól tartok ugyanis, hogy a gyilkosa egy elhagyatott kútba dobta Fanni testét, és ha így van, akkor esélytelen, hogy az onnan valaha is előkerül. Ha egy kietlen területen, egy ipari vagy akár magánhasználatú kútba dobta, a test alulra szorult, a víz elfedi a szagot, és a halottkereső kutya sem tudja kiszagolni a tetemet" - mondta az ügyvéd. A lapnak hozzátette, bár a kút a legvalószínűbb, de barlang vagy üreg is szóba jöhet még. Elmondta, az hogy a gyanúsított elásta volna Fanni holttestét, az egyre valószínűtlenebb, ugyanis a rendőrség első teendői között volt, hogy az erdészeteket, vadásztársaságokat kikérdezzék friss ásásnyomról, amit ennyi idő alatt már megtaláltak volna.