VV Fanni édesanyja egy telefonos interjúban elárulta, egyáltalán nem ismerte lánya feltételezett gyilkosát. Voltak olyan témák, amelyekről soha nem beszélgettek.

Telefonos interjút készített a TV2 VV Fanni édesanyjával, Novozánszki Katalinnal, aki elárulta, lányának nem kevés pénze volt. Novemberben, miután hazajött Amerikából, elment a bankba, hogy kivegyen egy nagyobb összeget, állítólag mellnagyobbító műtétet is tervezett.

Azt nem mondta, mennyit keres, de azért szokta mondani, mire költ, kikérte a véleményemet, hogy mondjam el, mi helyes vagy nem helyes. Bár az utóbbi időszakban annyira nem avatott be az életébe. Tudtam sok mindenről, de azért nem mindenről. Nagyon jó szíve volt, az biztos."

Kiderült, Fanni jóban volt édesanyjával, gyakran beszélgettek, de voltak tabuk, például a pasiügyek, amelyekről soha egy szót sem ejtett. Katalin a feltételezett gyilkost sem ismeri.

Soha nem mesélt róla, a nevét sem hallottam. Azt sem tudtam, hogy létezik ez az ember. Neveket soha nem mondott Fanni, telefonszámokat sem, semmi ilyesmiről nem beszélgettünk, nála ez tabu volt." – mesélte a csatornának Fanni édesanyja, aki hozzátette, nincs jól, de bizakodik, hogy hamarosan megoldódik az ügy és a rendőrség kideríti, mi is történt valójában. „Várom azt, hogy megoldják. De tudom nagyon jól, hogy ők is emberek, akik ezen az ügyön dolgoznak és szerintem ők azt szeretnék, hogy ez az ügy minél hamarabb meg legyen oldva. Nagyon várom azt, hogy kiderüljön, mi az igazság. Egyébként hozzáteszem, hiába várom azt, hogy tudjak róla, mi történt, nekem akkor sincs már Fanni."