Hosszú Katinka tavaly év végén már férje nélkül töltötte az ünnepeket, majd bombaként robbant a hír: a megrendíthetetlennek látszó pár szakított.

Bár Hosszú és Shane Tusup egyelőre nem nyilatkoztak kettejük válságáról, annyit elárultak, hogy jelenleg nem élnek együtt és adódtak olyan problémák, amik miatt egy időre külön váltak útjaik. Az Év Sportolója gálára sem együtt érkeztek, sőt az edző megható, magyar beszéde sem hatotta meg különösebben az úszónőt, külön is távoztak az eseményről.

Katinkának azonban hamarosan döntenie kell, nem csak magánéleti de szakmai szempontból is. Ha úgy dönt, nem férfjével folytatja tovább a felkészülést, Tusup havi egy millió forinttól esik el, ennyi jár ugyanis egy olimpikon edzőjének.

Hosszú Katinka férjével ellentétben nem vitte túlzásba a köszönőbeszédetFotó: Polyák Attila - Origo

A rajongók is zúgolódnak, szerintük Katinkának igenis döntenie kell. Komoly kommentáradatot kapott ezzel kapcsolatban.

"Nincs hozzád kedvem Katinka! Zűrös lettél,tegyél magad körül rendet!Ez így nem OK!Te is tudod gondolom!A pénz nem minden!.....Viszont előbb utóbb rövidre kell zárni a dolgokat!" - írta egy követője.

"Nincs közöm hozzá, de a férjeddel kibékülve szívesebben látnék egy fotót..." - írta egy másik.

Szia.Szerintem màr kezd egyèrtelművè vàlni a döntèsed!-Akkor mièrt kell ezt csinàlni màr kb.2 hónapja.De ne felejtsd el amit elèrtèl azt nem csak egyedűl!Itt nem a magànèletedre gondolok!

Ám akadtak olyanok is, akik szerint nem szabad kibékülniük, mer Shane nem hozzá való.

"Csak annyit kell eldöntenie, hogy partner gyanánt egy ordibáló, pénzéhes, telhetetlen főnökre vágyik-e. Mi jó van egy olyan életben, amiben az elégedettségnek nincs helye?"

Számos vélemény létezik a témában, azonban egy biztos: katinkának hamarosan meg kell hoznia élete talán egyik legnehezebb döntését.