12 évvel fiatalabb pasiba szerelmes Naomi Campbell

modell Naomi Campbell szerelem randi rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nála 12 évvel fiatalabb rapperrel, Skeptával jár a szupermodell Naomi Campbell. A párt nemrég egy buliban látták együtt.

Titokban randizgat egymással a 47 esztendős Naomi Campbell és a 35 éves Skepta – írja a The Sun. A párt állítólag közös ismerősök mutatták be egymásnak és azóta már több randin is túl vannak. Egy névtelen forrás szerint remekül működik kettejük kapcsolata, ugyanakkor semmit nem szeretnének elsietni. A szerelmeseket nemrég a párizsi divathéten látták együtt partizni.

Érdekesség, hogy a rapper, akinek az eredeti neve Joseph Junior Adenuga már tavaly nyáron is lelkesen nyilatkozott a modellről, mondván ő a kedvenc címlaplánya.

Naomi Campbellt egyébként hét hónapja még egy 62 éves milliárdossal hozták hírbe, de úgy tűnik, abból a kapcsolatból végül semmi nem lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.