Van, aki műsort vezet, van, aki ruhát tervet, míg más saját tánciskolát nyitott: ez történt a Szombat esti láz egykori sztárjaival!

Az RTL Klub riporterei ezúttal annak jártak utána, mi történt a Szombat esti láz sztárjaival. Megkeresték többek között Südi Iringót, aki mostanában ruhatervezéssel foglalkozik.

Soha nem volt olyan kézügyességem, hogy én tervezésben gondolkodjak, inkább szeretem összeszedegetni azokat a dolgokat, hogy amiket mások kitalálnak, például színkombinációkban, a sajátomra fordítani, kicsit átvariálni a mintázatát a dolgoknak." – nyilatkozta Südi Iringó.

Hajnal András saját tánciskolát nyitott, akihez Molnár Andi is csatlakozott, gyakran lépnek fel együtt. A csinos műsorvezető egyébként a verseny után megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! 2014-es szériáját, a nézők az Édes otthon háziasszonyaként láthatják mostanában a tévéképernyőn és nem mellesleg idén férjhez is ment.

Két dologhoz ragaszkodtam, az egyik a férjem, a másik, hogy biciklivel mehessek át a fővároson, és a Lánchídon keresztül vezetett az utunk. Nekem, sőt a násznépnek is ez maradt meg, hogy milyen jó volt biciklizni menyasszonyi ruhában!" – mesélte Molnár Andi.