Molnár Andi, az RTL Klub sztárja férjhez ment- Fotók

Forrás: Koch Balázs&Mihály Márta -
Molnár Andi házasság RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodaszép Molnár Andi néhány nappal ezelőtt mondta ki a boldogító igent párjának.

A Szombat Esti Láz című nagysikerű produkcióban ismerhettük meg a bájos és tehetséges táncos Molnár Andit, aki azóta is folyamatosan a köztudatban van. Jelenleg az Rtl Klubon futó Édes Otthon című műsor háziasszonya.

Andi és párja tavaly nyáron jegyezték el egymást egy egzotikus országban, az esküvőre pedig június 4-én került sor, Budapesten. A csodaszép Várkert Bazár és egy romantikusan trendi vendéglátó egység adott otthont a fantasztikus esküvőnek, amire a fiatalok bicajjal érkeztek. Andi ugyanis, ha csak teheti két keréken közlekedik a városban, ezzel is formában tartva amúgy is tökéletes alakját.

Kerékpáron az ifjú pár- férjhez ment Molnár Andi Forrás: Koch Balázs&Mihály Márta

A szépséges táncos egy gyönyörű hófehér ruhát viselt, mely szabadon hagyta vállait. Haja lágyan fel volt tűzve, melyet Viola Violetta virágok és egy földig érő fátyol díszített. Esküvőjük két fő színe a sárga és a szürke volt, ami a csokorban is visszaköszönt.

Az égből jövő áldás sem maradhatott el- Molnár Andi férjhez ment Forrás: Koch Balázs&Mihály Márta

Az esküvő romantikus volt, mint egy tündérmesében! A nagy napot még egy kis eső sem tudta elronatni, ami a kerékpározás közben kapta el a násznépet. A meghitt pillanatok mellett természetesen a bolondozás sem maradhattott el, hiszen Andi egyik lételeme a humor.

A bolondozás sem maradhatott el az esküvőn Forrás: Koch Balázs&Mihály Márta
Pachmann Péter rádióra cserélte a televíziót- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170608-pachmann-peter-uj-munkara-valtott.htmlPachmann Péter meglepte a Mokka nézőit, elárulta, milyen új dolgoba vágja a fejszéjét. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoRichard Gere megnősülhttp://www.life.hu/sztarok/20170608-richard-gere-ujra-megnosul.htmlRichard Gere és 33 évvel fiatalabb kedvese valóban komolyan gondolják együtt: úgy tűnik, házasodni fognak. TV + SztárokAFPGáspár Virágra rá sem lehet ismerni - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170531-gaspar-virag-friss-fotoja.htmlArról számtalanszor beszámoltunk már, hogy Gáspár Győző nagyobbik lánya, Evelin elképesztően lefogyott, és az egykor duci kislányból bomba csaj lett. Ám most úgy tűnik, Virág is a diétát választotta, és bizony az eredmény sem maradt el... TV + SztárokOrigoJlo szerelme exeit faggatjahttp://www.life.hu/sztarok/20170608-jennifer-lopez-szerleme-exeit-faggatja.htmlJennifer Lopez ismét fülig szerelmes: jelenlegi választottja a baseball sztár, Alex Rodriguez... TV + Sztárok--A legjobb idézetek a Szívek szállodájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20170531-szivek-szallodaja-idezet-video.htmlKi ne ismerné Lorelai Gilmore és lánya, Rori történetét? A Szívek szállodája hosszú évekig tartolt a tévénézők között, olyannyira, hogy évekkel később új részeket is forgattak. Bár a szereplők kissé megöregedtek, népszerűségüknek még ez sem ártott.TV + Sztárok--Emily Ratajkowski félmeztelenül fetreng- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170526-emily-ratajkowski-felemzetlenul-fetreng-az-agyon-foto.htmlEmily Ratajkowski arról híres leginkább, hogy egyfolytában vetkőzik. Hol a tengerparton, hol a kádban, hol pedig a tükör előtt mutogatja magát, vagy éppen egyenesen a punciját. Ezúttal az ágyból lőtt egy szexi képet... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.