Kern András: öregnek lenni nem jó

Fotó: Pozsonyi Janka -
depresszió Kern András vallomás öregség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokon belül betölti 70. életévét Kern András. A színész azt mondja, nem szereti, ha a koráról kérdezgetik.

Kern András, aki nemrég őszintén vallott depressziójáról, születésnapja alkalmából az RTL Klubnak adott interjút, ám már a beszélgetés közepén legszívesebben felállt volna, amelynek hangot is adott. A Bors most megkereste a színészt, aki elárulta, mindez azért történt, mert a színházról szívesen mesél bárkinek, de azt nem szereti, ha a kora miatt ünneplik őt.

Muszáj bírni, de higgye el nekem, ez nem egy nagy boldogság. Az oka egyszerű: fiatalnak lenni jó, öregnek lenni nem. De ha a feleségemet kérdezi, akkor nagy öröm, úgyhogy én is inkább azt mondom, hogy nagy öröm hetvenévesnek lenni. Nem tudok jól nyilatkozni erről, bármit mondok, vagy a feleségemnek vagy a nézőknek nem fogok megfelelni" – mondta a színész a lapnak, aki annyit még hozzátett, azt azért nem bánja, ha a Vígszínházban megleplik egy tortával, a színház ugyanis egészen más.

Kern András nem szereti, ha a kora miatt ünneplik Fotó: Pozsonyi Janka
Hosszú Katinka már 1,5 milliót bukott magánéleti válsága miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180125-hosszu-katinka-mar-1-5-milliot-bukott-maganeleti-valsaga-miatt.htmlMagánéleti válsága miatt már két versenyt is kihagyott idén Hosszú Katinka. Ezzel pedig az érmek mellett jelentős pénzösszegtől is elesett. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA medence mellől posztolt bikinis fotót a 40 éves Sándor Orsihttp://www.life.hu/sztarok/20180124-a-medence-mellol-posztolt-bikinis-fotot-a-40-eves-sandor-orsi-musorvezeto.htmlMa ünnepli születésnapját a csinos magyar műsorvezető, Sándor Orsi, aki ebből az apropóból egy bikinis fotót is megosztott magáról. TV + Sztárok--Furcsa fotót posztolt Gundel Takács Gábor, nem nyerte el mindenki tetszéséthttp://www.life.hu/sztarok/20180124-furcsa-fotot-posztolt-gundel-takacs-gabor-nem-nyerte-el-mindenki-tetszeset.htmlOlyan fotót osztott meg Gundel Takács Gábor a Facebook-oldalán, amely a legtöbb követőjét meglepte. Néhányan még a nemtetszésüket is kifejezték. TV + Sztárok--Állást kínál a Buckingham-palota, bárki jelentkezhet ráhttp://www.life.hu/sztarok/20180124-allast-kinal-a-buckingham-palota-barki-jelentkezhet-ra.htmlHa valaki érez magában kellő ambíciót, hogy a Buckingham-palotában dolgozzon, most itt a lehetőség: II. Erzsébet királynő és családja ugyanis kommunikációs asszisztenst keres. TV + Sztárok--Dombóvári Istvánt választották a legszexibb magyar pasinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180124-dombovari-istvant-valasztottak-hazank-legszexibb-ferfijanak.htmlKiderült, ki az ország legszexibb pasija, és a végeredmény sokakat meglepett. TV + Sztárok--32 évvel fiatalabb párjával vadul csókolózva kapták le Dennis Quaid-ethttp://www.life.hu/sztarok/20180124-32-evvel-fiatalabb-parjaval-kaptak-le-dennis-quaidet.htmlÚgy tűnik, nem jelent problémát a korkülönbség Dennis Quaid és barátnője számára: a pár a köztük lévő 32 év ellenére is nagyon boldog együtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.