Még mindig nem kapta vissza a millióit: Győzike nagyon kiakadt

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Kúria pénz Gáspár Győző Gáspár Evelin Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győzőnek elege van: még mindig nem kapta vissza a tavasszal tőle lefoglalt 200 millió forintot, pedig a Kúria legutóbb a családja javára döntött.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Kúria döntésének értelmében a sikkasztással és csalással vádolt Gáspár Győző családjának vissza kellene kapnia értékeit és vagyonát, amelyet még tavasszal foglaltak le tőlük. Az ítélet kihirdetésének azonban már lassan másfél hónapja és azóta nem történt semmi. Győzike emiatt nagyon mérges.

Egyszerűen elég volt! Lejáratnak bennünket. Eltelt majdnem tíz hónap, és senki nem mond semmit. Szerintem itt már nem a pénzzel, hanem a személyemmel van baj. Rúgnak folyamatosan, amíg meg nem döglök. Ez a két gyerekem pénze, a nagyobbik, Evelin ebből fizetné az iskolát is. Most miből fizesse?" – fakadt ki aBlikknek Gáspár Győző, aki azt is elárulta, feljelentést tesz az ügyben.

Győzike még mindig arra vár, hogy visszakapja a pénzét Forrás: MTI/Kollányi Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.