Rejtélyes lény mászott be az ablakon és ragadta meg az alvó férfi kezét

Forrás: Shutterstock -
rejtély sérülés sebesülés nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éjszaka ismeretlen állat mászott be az ablakon és borzasztó sérüléseket hagyott egy alvó férfi csuklóján Angliában.

Az eset Leicesterben történt: a 80 éves bácsi nyitott ablaknál aludt hajnalban, amikor egy állat besurrant hozzá és elkezdte a kezét marcangolni – írja a Metro. A borzalmas, vérző sebről a család képeket is készített, ha szeretnéd megnézni, kattints ide!

A család úgy véli, az ismeretlen állat az ablakon keresztül mászhatott be, emiatt a helyi tanácsos arra kéri a lakosokat, a következő napokban mindenképp tartsák zárva ablakaikat. Ugyanis, ahogyan ő fogalmaz, nem jó érzés tudni, hogy egy olyan állat mászkál a városban, ami erre képes.

Nagyon sok hasonló bungaló van a környéken és az emberek most rettegnek, féltik gyermekeiket. Azt feltételezik egyébként, hogy valamilyen macskaféle, kutya vagy esetleg mosómedve volt a tettes. Leginkább macskára gyanakodnak, ugyanis az idős bácsinak van egy sajátja, így lehet, hogy amiatt mészhatott be hozzá. A rendőrség szintén ezt gyanítja, állításuk szerint egy vadon élő macska okozhatta a sérüléseket.

Csak gyanítják, hogy mi támadhatott rá a bácsira Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.