Volt feleségét keresi Koós János, akiről már közel 45 éve semmit nem hallott. Mint mondja, azért szeretné megtalálni, hogy második feleségével, Dékány Saroltával az oltár előtt is kimondhassák a boldogító igent.

Talán kevesen tudják, hogy Koós Jánosnak Dékány Sarolta előtt is volt egy felesége. Mariannal hét év házasság után váltak el útjaik, azt követően, hogy az énekes megismerkedett leendő gyermekei anyjával. Volt nejéről a válás óta semmit nem tud. Most azonban úgy érzi, élete szerelmével az oltár előtt is szeretné kimondani a boldogító igent és ezért szeretné Mariannt megtalálni. Csak a megyés püspök dönthet ugyanis arról, hogy érvénytelenítse-e a korábbi házasságot – számolt be róla a Story magazin.

Amikor 44 évvel ezelőtt Sacit megismertem, még házas ember voltam, és hálás vagyok az első feleségemnek, hogy nem gördített akadályt a válásunk elé. Belátta ugyanis, hogy menthetetlenül szerelmesek vagyunk egymásba Saroltával. Mégis jó volna tudni, hogy mi van vele. Ha megtalálnám, egyvalamit bepótolhatnék az életben: pap előtt is kimondhatnánk az igent az én drága Saroltámmal! Amikor ugyanis összeházasodtunk, el kellett fogadnunk, hogy nem lehet templomi esküvőnk, mert nekem az már volt, és az egyházi frigyet nem lehet csak úgy felbontani. Amíg nem tudom, mi lett Mariannal, addig nem tehetek semmit." – mesélte a 80 esztendős színész a magazinnak.

Koós János első feleségét keresiForrás: MTI/Zih Zsolt