Hídépítés közben halt meg egy magyar munkás

Forrás: Getty Images/iStockphoto/nito100/Nito100 -
halál híd baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új Duna-híd építkezésén történt baleset, mely egy magyar munkás életébe került. Kiderült, több biztonsági előírást is megsértett az építkezési vállalat, ezért történt meg a tragédia. 

Az új komáromi Duna-híd építkezése egy határon átívelő projekt, de a munkálatokat kizárólag magyarok végzik. Az építkezés alatt az egyik dolgozó életét vesztette, miközben a folyóparton gépjavítást végzett. Az üggyel nem csak a szlovák rendőrség, illetve a szlovákiai egészségügyi mentőszolgálat, de a szlovák munkabiztonsági felügyelőség is foglalkozott. Így derült ki, hogy több biztonsági előírást is megszegtek.

Építkezésen halt meg a magyar férfi - Képünk illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/nito100/Nito100

A Bumm.sk információi szerint nem voltak leföldelve az építkezésen található unimó bódék, de hibás volt a villanyvezeték is, valamint nem voltak lefedve az építkezésen található árkok, és még a mentőkészülékek is hiányoztak az építkezésről.

Németh Lajos előrejelzése: hétvégére megérkezik a tavasz!http://www.life.hu/news/20180126-nemeth-lajos-elorejelzese-hetvegere-megerkezik-a-tavasz.htmlSzokatlanul enyhe itthon a tél, eddig sem durva fagyok, sem napokig tartó hóeséssel nem kellett számolnunk. Ez hétvégére sem változik, sőt megérkezik a tavasz. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo Kiderült: még több nőt vert át a magyar mulatós zenészhttp://www.life.hu/news/20180126-meg-tobb-not-vert-at-a-magyar-mulatos-zenesz.htmlEgy magyar mulatós zenész ugyanazzal a módszerrel vert át nőket: jóhiszeműségüket kihasználva több százezer forintot csalt ki tőlük. A becsapott nők hivatalos útra terelték a vitát, rendőrségi feljelentést tettek. A Fókusz riportja után, amit mi is feldolgoztunk, több áldozat is jelentkezett. NewsOrigoMegszólalt VV Fanni családjának ügyvédjehttp://www.life.hu/news/20180126-megszolalt-vv-novozanszki-fanni-csaladjanak-ugyvedje-rtl-klub.htmlA november 20-án eltűnt Novozánszki Fanni családjának ügyvédje az RTL Klub-nak arról beszélt, az állítólagos gyilkosnak 4 napja lehetett a holttest eltüntetésére.Ahogy már írtunk róla a rendőrség továbbra is csúcstechnológiai eszközökkel és speciális szakértőkkel keresi a lány holttestét. News--Rejtélyes lény mászott be az ablakon és ragadta meg az alvó férfi kezéthttp://www.life.hu/news/20180125-rejtelyes-allat-maszott-be-az-ablakon-es-ragadta-meg-az-alvo-ferfi-kezet.htmlÉjszaka ismeretlen állat mászott be az ablakon és borzasztó sérüléseket hagyott egy alvó férfi csuklóján Angliában. News--Az indiai fiú videóra vette, ahogy egy vonat elsodorja (18+)http://www.life.hu/news/20180125-az-indiai-fiu-videora-vette-ahogy-egy-vonat-elsodorja.htmlHátborzongató felvétel készült arról a pillanatról, amikor egy indiai tanuéót elütött a vonat. A fiú semmi mást nem szeretett volna, csak egy jó képet, de túl közel állt a sínekhez. News--Csúcstechnológiai eszközökkel és specialistákkal keresik VV Fanni holttestéthttp://www.life.hu/news/20180125-csucstechnologiai-eszkozokkel-keresi-a-rendorseg-vv-fanni-holttestet.htmlA rendőrség továbbra is csúcstechnológiai eszközökkel és speciális szakértőkkel keresi VV Fanni holttestét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.