Curtis, azaz Széki Attila egyik isermőse azt állítja, hogy a zenész 500.000 forinttal tartozik neki. A rapper viszont azt állítja, hogy a pénzt ajándékba kapta.

Dániel, Curtis rajongója még áprilisban adott kölcsön a rappernek fél millió forintot videoklip forgatásra. Erről azonban nem írtak papírt.

"Másfél éve ismerem Attilát. Szerettem a zenéjét, megkerestem, így lettünk jóban. Bulizni jártunk, bemutatott a barátainak, a bizalmába fogadott. Aztán egyszer azt mondta nekem, hogy készít egy klipet, amire befizetett kétmillió forintot, de szüksége lenne még 500 ezerre. Volt spórolt pénzem, és odaadtam neki. Ő leszámolta a készpénzt egy edzőteremben, és megígérte, hogy egy hónap múlva vissza is adja" - mondta a férfi, akit állítása szerint azóta is hiteget Curtis, hogy mikor adja meg a pénzt.

"Mindig csak ígért. Volt, hogy azt mondta, találkozzunk egy étteremben, én meg ott vártam rá órákat. Írtam neki, hívtam őt, mire nagy nehezen annyit válaszolt, hogy neki is tartoznak, épp az egyik kintlévőségét hajtja be, és azonnal hozza nekem a pénzt. Másnap persze azt mondta, hogy nem kapta meg a pénzét. Utazgat, nyaralni megy a tengerhez, és azt próbálja elhitetni velem, hogy nincs pénze" - meséli a Svájcban élő Dániel.

Curtis tartozik egyik rajongójánakForrás: Instagram/Curtis

A Blikk megkereste a zenészt is, aki nem tagadott:
"Elismerem, valóban kaptam félmillió forintot egy sráctól, de nem kölcsön, hanem segítségként, klipkészítésre. Ebben nincs semmi meglepő, többször előfordult már, hogy aki szereti a zenémet, adott a forgatások idejére sportautót, helyiséget vagy akár pénzt is. Aztán egy idő után üzeneteket kezdett küldözgetni, hogy a barátnője lenyúlta, és annyi pénze sem maradt, hogy a számláit befizesse, ezért visszakérné az összeget. Közben én is megszorultam, tartoztak nekem, így nem volt lehetőségem azonnal visszaadni a pénzt, de arról szó sincs, hogy bujkáltam volna. Még a Budapest Parkban rendezett koncertünkre is küldtem neki két jegyet. Most visszakaptam a kintlévőségeim egy részét, úgyhogy február végéig átutalom neki a félmilliót. Ugyanakkor egy örök életre megtanultam, hogy rajongótól soha többet nem fogadok el ilyen segítséget."