Geronazzo Mária videó jósnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geronazzo Mária már rég búcsút intett a felnőttfilmeknek, helyette mostanában egészen más foglalkozást űz: elárulta, mit csinál mostanában. 

Geronazzo Mária évekig állandó szereplője volt a bulvársajtónak, de egy ideje már ritkán hallani róla. Szerencsére nem tűnt el teljesen, ám már régen nem azzal foglalkozik, amivel ismertté vált. Kezdetben ugyanis felnőttfilmesként szerzett ismertséget, de ez már a múlt. Új foglalkozást választott magának, mert kiderült, hogy máshoz is van tehetsége.

Geronazzo Mária jósnő lett Forrás: rtl.hu

Az RTL Klub reggeli műsorában elárulta, hogy mostanában jóslással is foglalkozik. Bár azt régóta tudja, hogy különleges tulajdonságokkal bír, sokáig nem kamatoztatta tudását. "Én így születtem, ezzel a tulajdonsággal" - mondta Mária, aki bizony látja a jövőt. "Nem is jósnak hívom magam, hanem energiaérzőnek" - tette hozzá.

Nádai Anikó exéről, Daniról és szerelméről Aurelióról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180129-nadai-aniko-exerol-danirol-es-szerelmerol-aureliorol-nyilatkozott.htmlNádai Anikó és gyermekének apja jó ideje nem alkotnak már egy párt, de most, hogy Dániel szakított szerelmével, Szorcsik H. Vikivel felmerül a kérdés, nem akarnak-e Anikóval és gyermekükkel újra egy családdá válni. TV + SztárokOrigoMeghalt Koller Katalin, a rákos szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20180129-meghalt-koller-katalin-a-rakos-szepsegkiralyno.htmlKoller Katalin évekig küzdött a rák ellen, de feladta a harcot. A szomorú hírt az egykori szépségkirálynő férje közölte Facebook-oldalán. TV + SztárokThinkstockIgazi mintaapa: Szabó Zsófi férje bepelenkázta a kis Mendelthttp://www.life.hu/sztarok/20180129-igazi-mintaapa-szabo-zsofi-ferje-bepelenkazta-a-kis-mendelt.htmlMegtörtént az, amire még Szabó Zsófi sem számított: férje, Zsolti tisztába tette kisfiukat, Mendelt. TV + Sztárok--Kiszel Tünde beperli Tibi atyát: gyalázkodó posztot írt rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180129-kiszel-tunde-beperli-tibi-atyat-gyalazkodo-posztot-irt-rola.htmlKiszel Tünde felkereste Tibi atyát azza a kéréssel, hogy promózhatja-e naptárát a kocsmájába. Tibi atya nem tudott dönteni, ezért egy hosszú posztot írt Tündéről, mely a celeb szerint gyalázat. Megtette a jogi lépéseket. TV + SztárokOrigoA Real Madrid sztárjaival bulizott Hajdú Péter - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180129-a-real-madrid-sztarjaival-bulizott-hajdu-peter-fotok.htmlA Real Madrid sztárjaival bulizott Hajdú Péter. A társaság egy jótékonysági mérkőzés után vágott bele a budapesti éjszakába. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most a MacGyvert alakító színész, Richard Dean Anderson: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180129-igy-nez-ki-most-a-macgyvert-alakito-szinesz-richard-dean-anderson.htmlMacGyverként híresült el Richard Dean Anderson, mindenki úgy is emlékszik a színészre, mint a férfira, aki bármit képes megszerelni még szerszámok nélkül is. A valóságban azonban nagyon megváltozott az egykori sztár: nem lehet ráismerni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.