Damu Roland örül annak, hogy van miből élnie. Bár egyelőre nem álmai munkáját végzi, bízik benne, hogy idővel újra színházban, filmekben szerepelhet.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Damu Roland egy ideje konyhai kisegítőként dolgozik. A színész akkor elmondta, ezt egyáltalán nem bánja, sőt ezzel talán többet is keres, mint a színészettel.

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy nekem legalább ez van. Hogy nem halok éhen, hogy ha megkívánok valamit, azt meg tudom venni, vagy alapvető dolog, hogy van hol laknom. Én nem gondolom azt, hogy az szégyen lenen, hogy „a Damu Roland" konyhai kisegítőként dolgozik. Ülhetnék otthon az albérletben és gondolkodhatnék azon, hogy ha jön a főbérlő, atyaúristen, miből fogom kifizetni." – mesélte most a Story Extrának, majd hozzátette, azért bízik benne, hogy hamarosan véget ér ez az időszak és újra azt csinálhatja, amit igazán szeret. „Tudomásul kell venni, hogy most ez egy túlélés. Valószínű, illetve nagyon-nagyon remélem, hogy nem konyhai kisegítőként fogok majd megöregedni. Nagyon remélem, megtalálnak majd azok lehetőségem, amikre, én azt gondolom, predesztinált vagyok."

Damu Roland jelenleg boldog párkapcsolatban él párjával, akivel immár 10 hónapja vannak együtt. Bár voltak nehéz időszakaik, Linda megbízik kedvesében és mindig mellette áll.