Szerdán kezdődik a Teréz körúti robbantó pere: a túlvilági erőket hibáztatja

Forrás: TV2 -
túlvilág Teréz körúti robbantás Teréz körúti robbantó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 31-én szerdán kezdődik a Teréz körúti robbantó büntetőpere, akár életfogytiglant is kaphat tettéért ifjabb P. László. Eddig nem mondta el, miért robbantott, de korábban már beszámolt bizonyos túlvilági erőkről: azokat hibáztatja. 

Másfél évvel ezelőtt robbantottak a Teréz körúton, a merénylettel ifjabb P. Lászlót vádolják. A férfi elfogása óta előzetes letartóztatásban van, pere ma, azaz január 31-én, szerdán kezdődik. Az ügyészség előre kitervelten, aljas indokból, több ember és hivatalos személy sérelmére, több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés kísérletével, robbanóanyaggal visszaéléssel és terrorcselekmény előkészületével vádolja az előzetes letartóztatásban lévő elkövetőt. Ezért akár életfogytiglant is kaphat.

A Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László pere ma kezdődik Forrás: TV2

A robbantó vallomást már tett, de a merényletet nem indokolta meg, csupán bizonyos túlvilági erőlről beszélt, és leszögezte, nem akarta, hogy a rendőröknek baja essen, csak a fegyvereiket szerette volna megszerezni.

Még mindig arról beszél, hogy bizonyos „túlvilági erők" tartják rettegésben,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.