Úgy szappanozza magát a patkány, mint egy ember: videó

"Forrás: YouTube " -
patkány videó fürdés szappan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A patkány nem tartozik a legnépszerűbb állatok közé, de ez a videó most sokakkal megszerettetheti a kis rágcsálót: annyira cuki, hogy úgy fürdik, mint egy ember!

Ennél édesebb videó valószínűleg még nem készült patkányról, de erre az állatra rá is fér a promó. Nem örvend túl nagy népszerűségnek ugyanis a kis rágcsáló, de ezen a felvételen egyszerűen ellenállhatatlan. A videót egy perui lemezlovas, Jose Correa készítette azt állítva, hogy éppen zuhanyozni készült, amikor meglátta fürdőszobájában a patkánykát, aki szintén éppen tisztálkodott.

A felvételen látható, hogy a hasát és még a hónalját is alaposan megmossa a rágcsáló, szépen megtisztogatja magát, majd távozik. A DJ mindenkit biztosított arról, hogy nem bántotta az állatot, de sokan azt sem hiszik el, hogy a felvétel valódi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.