Továbbra is titkolózik új kedvese kilétéről R. Kárpáti Péter, ugyanakkor azt elárulta, hamarosan gyermeket szeretnének.

R. Kárpáti Péterre válása után újra rátalált a szerelem, párját két évvel ezelőtt ismerte meg, és úgy érzi, vele szeretné leélni az életét. Egyelőre a személyéről titkolózik, hiszen új kedvese szeretne inkább a háttérben maradni.

A színész most az AC Newsnak árulta el, hogy milyen harmonikus életet élnek. Párjával a fia is remekül kijön, és úgy tervezik, hamarosan tovább bővülhet a család.

Szerencsére a még velünk élő fiam nagyon megszerette a kedvesemet. Sok mindent kifejezetten vele beszél meg, amit nekem nem köt az orromra. Ha nem is tekinti a pótanyjának, abban biztos vagyok, hogy az ő szemében a párom maga a felnőtt nő. András egyébként hamarosan betölti a 18-at, tehát elmondhatom magamról, hogy mindkét gyermekemet felneveltem." - nyilatkozta R. Kárpáti Péter, majd hozzátette, kedvesével rengeteg közös terve van. "Szeretnénk egy közös lakást vásárolni. A gyerekek is gyakran kérdezgetik, hogy mikor tartjuk meg végre az esküvőt. Az édesanyám is elfogadta a páromat, ezért rendszeresen felhívja rá a figyelmemet, hogy ő sem lesz már fiatalabb, ezért ideje lenne megajándékoznom egy babával".

R. Kárpáti Péter az esküvőjére készülFotó: Bielik István - Origo