Nemcsak a filmekben kerültek kapcsolatba egyes sztárok a maffiával, hanem bizony a való életben is. Ugyan a legtöbben nem vallották be, hogy közük lenne a bűnszervezetekhez, vagy egy-egy taghoz, de az alábbi listán szereplő hírességekről is mind szárnyra kaptak már ilyen pletykák, és mint tudjuk: nem zörög a haraszt...

Frank Sinatra

Frank SinatraForrás: AFP

Frank Sinatra életében sosem ismerte be, hogy bármi kapcsolat volna közte és bármelyik maffiacsalád között, de a halála után sok olyan akta került nyilvánosságra, amelyek ezt igazolják. Kiderült, hogy pénzszállítóként segédkezett a maffiának, és egyszer majdnem le is bukott. Arra is fény derült, hogy szoros kapcsolatban áll a Gambino, Genovese, és Colombo famíliákkal.

Elizabeth Hurley

Elizabeth HurleyForrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Callahan


A brit bombázó nem éppen az a sztár, akit a maffiához kapcsolnánk, de bizony neki is volt ügye a Colombo famíliával. A hírek szerint szerelmi viszony fűzte a család egyik vezetőjéhez, Colombo Capo Donnie "Shacks" Montemaronóhoz. Több közös fotó is készült kettejükről, tagadni is felesleges volna, hogy volt köztük valami.

Liza Minnelli

Liza MinnelliForrás: AFP/Jason Merritt

Liza Minnellit is szívügyek fűzték a gengszterekhez. Az énekesnő akkor került közelebbi kapcsolatba a maffiával, amikor Gianni Russo színésszel kezdett el randevúzni, aki a Keresztapában is játszott, de a fő foglalkozása az volt, hogy közvetítsen a Paramount Studio és a New York-i maffia vezére, Joe Colombo között.

Al Pacino

Al PacinoForrás: Getty Images/Eamonn M. Mccormack

A színész Michael Corleoneként hatalmasat alakított, és az a hír járja, hogy a való életben is volt kapcsolata a maffiával, mégpedig a Genovese családdal. Bár azt eddig nem sikerült pontosan kideríteni, hogy milyen szerepet is töltött be, de azt biztosan állítják, hogy nemcsak a filmekből ismeri Al Pacino a maffiák világát.

Robert De Niro

Robert De NiroForrás: AFP

A színész vállaltan kereste a kapcsolatot a maffiával, és sikerült is: a Gambino családdal alakított ki szorosabb viszonyt Robert De Niro. Ezt azonban állítólag csupán az egyik szerepe kedvéért tette, mégpedig a Csak egy kis pánik című filmért, melyben egy gengsztert alakított.