A Teréz körúti robbantó korábbi vallomásai szerint több bombát is készített otthonában, amely most eladó: édesapja árulja. 

Szerdán, vagyis január 31-én elkezdődött a Teréz körúti robbantó pere, a vádlott visszavonta korábbi vallomásait. Azokban a többi között arról is beszélt, hogy régóta szenvedélyesen vonzódott a robbanóanyagokhoz és bombákhoz, valamint, hogy 2016-ban otthonában több robbanóanyagot is készített.

Teréz Körúti robbantó visszavonta korábban tett vallomásaitFotó: Szabó Gábor - Origo

A Zala megyei Homokkomáromban, egy kicsi házban lakott ifjabb P. László, a Ripost kifaggatta a helyi lakosokat tapasztalataikról. Senki nem ismerte azt a fiatalembert, fent élt a hegyen. Mi is csak az újságból tudtuk meg, hogy itt vett házat, aztán jöttek a kommandósok és lezárták a felfelé vezető utakat. Márciusban költözhetett ide, azt mondják. Aztán ősszel már nem is volt itt. Nem foglalkozott a szőlővel sem, ezt már akkor láttuk, amikor mi is felmentünk megnézni a helyet. Jó hosszú az út odáig, oda csak az költözik lakni, aki valamit rejtegetni akar" - mondta egy helyi lakos. Az viszont kiderült, hogy a házat árulják, méghozzá a Teréz körúti robbantó apja.