Felnőttként, véletlenül találtak egymásra a szétválasztott hármasikrek

dokumentumfilm találkozás hármasikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hármasikreket, Robertet, Eddy-t és Davidet csecsemőként választották szét egy kísérlet miatt. Felnőttként teljesen véletlenül újra találkoztak. Történetüket most egy dokumentumfilmben dolgozták fel.

Robert Shafran épp egyetemi tanulmányait kezdte el, amikor furcsa dolgokat kezdett észlelni maga körül. A diákok az egyetem folyosóján ismerősként köszöntötték, néhányan még puszit is adtak neki. Még nagyobb volt a döbbenete, amikor a kollégiumi szobájába belépve új szobatársa Eddy-nek szólította. Kiderült, előtte egy rá megszólalásig hasonlító srác lakott ott, a hasonlóság pedig nem véletlen: kisebb nyomozás után rájöttek, hogy ők ketten valójában ikertestvérek.

A DailyMail azt írja, ezután a testvérek története még az újságok címlapjain is megjelent. Látta a fotóikat David is, aki szintén magára ismert, kiköpött mása volt a két testvérnek. Megkereste őket és hatalmas döbbenetükre kiderült, hogy hármasikrek.

A testvéreket 1961-ben, születésükkor választották szét David Neubauer pszichológus javaslatára. Ekkoriban nem ők voltak az egyetlenek, akikkel így tettek. A férfi egy tudományos kísérletnek vetette alá a gyerekeket, mert szerinte így nem kell harcolniuk a szülői szeretetért.

A testvérek a találkozás után egy ideig boldognak tűntek, ám egyre több lett a konfliktusuk és Eddy nem is tudta feldolgozni teljesen a történteket, öngyilkosságba menekült. Történetüket most egy dokumentumfilmben dolgozták fel és a Sundance Fesztiválon mutatták be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.