Szakítás, se veled-se nélküled kapcsolatok, költözés, betegség és mindez egymás után, szép sorban? Ugye neked is ismerős az a helyzet, amikor azt hiszed, hogy az egész univerzum összeesküdött ellened? Az ilyen búfelejtő napokra összegyűjtöttünk néhány filmet, amelyben garantáltan sorstársakra találsz a főszereplők személyében!

Renée Zellweger

Ki ne ismerné a Renée Zellweger alakította Bridget Jones cseppet sem unalmas életét? A Helen Fielding azonos regénye nyomán készült Bridget Jones naplója filmekben tipikus példáját láthatjuk a se veled-se nélküled kapcsolatnak, a kínos helyzeteknek, a szakítások utáni fagyi-alkohol kombinációnak. Az örökké az igazi után kutatás útvesztőjében végül Bridget is révbe ér, és ha neki összejött neked miért ne sikerülhetne?

Renée ZellwegerForrás: giphy.com

A Candice Renoir vicces és szórakoztató nyomozós sorozat főszereplője nem más, mint egy frissen elvált négy gyermekes anyuka, aki különböző bűnügyeket old meg csapatával egy dél- franciaországi kikötővárosban. Egy válás, négy gyerek, egy új munkahely, egy fiatalabb főnök és egy új kapcsolat mellett a különböző helyzetekben sokszor csetlő-botló, de nagyon szerethető karakter sok kihívással találja szembe magát. Kíváncsi vagy a bűnüldöző Bridget Jones-ra rózsaszín táskával? Kövesd nyomon hétköznap esténként 21:00-tól a bohókás anyukát alakító Cécile Bois mindennapjait a Sony Maxon.

Zooey Deschanel

Zooey DeschanelForrás: AFP/Jason Kempin

Az Új csaj című sorozat egy nem éppen tipikus tanárnőről szól, aki egy szakítás után hamar meg is találja álmai lakását, és ezzel beköltözik három facér férfi mellé. A főszereplő Jess karakterét a tehetséges Zooey Deschanel formálja meg, aki váratlan döntéseivel és bohókás karakterével biztosan téged is megnevettet majd. A különös helyzeteket bemutató, számtalan humoros fordulattal teli és olykor meglepő szerelmi szállal átszőtt sorozat garantáltan kizökkent a mindennapok problémaiból!

Drew Barrymore

Drew BarrymoreForrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com

Drew Barrymore a Bambanő című filmben egy cikk kedvéért felnőtt újságíroként beépül a gimisek közé, ám hamar rájön, hogy a nyomasztó diákévek felnőttként sem lesznek könnyebbek. Gimis korában ugyanis nem volt éppen menő csaj, a Dzsuvás Dzsozi-nak csúfolt egykori fogszabályzós, stréber, magányos lány azonban szembenéz a csúfolódókkal, legyőzi félelmeit és elnyeri méltó jutalmát a szőke herceg személyében. Hát kell ennél több?