Völgyesi Gabi Unique idegösszeroppanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenkét évvel ezelőtti idegösszeroppanásáról mesélt Völgyesi Gabi. Az énekesnő elmondta, hogy akkoriban túl sok minden volt a vállán, és kimerült volt. 

"Csillagtenger című dalunknak köszönhetem, hogy nem estem össze a színpad közepén 2005 év végén. Már arra sem emlékszem, hol voltunk, csak arra, hogy sírógörcstől rázkódva léptem a vidéki művelődési ház közönsége elé. Éreztem, ahogy a zsibbadás elindul a lábaimból felfelé, és biztos voltam benne, hogy itt és most el fogom veszíteni az eszméletemet, de ez a dal visszahozott. Azóta még jobban szeretem!" - mondta el az énekesnő a Blikknek.

"Egy pillanatig sem bánom, hogy a popzenei karrier mellett a jogi diplomát is megszereztem, de az államvizsga előtti időszak maga volt a pokol. Hajnalokig magoltam, a kialvatlanság miatt szédelegtem, de nem mondhattam nemet a fellépésekre, és durván megtelt a naptárunk abban az év végi hajtásban. Volt, hogy egy éjszaka alatt négy fellépést is teljesítettünk. Egy ilyen hét végén roppantam össze. Egyszerűen nem bírtam tovább!" – idézte fel Gabi a történteket, és hozzátette, férjére, Ádámra - mint mindig - akkor is számíthatott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.