Élő lárvák nyüzsögtek egy Burger King-hamburgerben: videó

Burger King lárva étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy életre elmehetett a kedve annak az latin-amerikai fiatalembernek, akinek szinte saját lábon járt a szendvicse, amit a Burger Kingben kapott. A gusztustalan videót (mert, hogy a férfi le is filmezte a látottakat) felkapta a közösségi média, a gyorsétteremlánc helyi kirendeltsége belső vizsgálatot rendelt el.

Edmagno Maguinho két sajtburgert vásárolt egy Burger Kingben Brazíliaváros egyik északi negyedében, de csak egy pillanatig örült neki, ugyanis az egyikben élő lárvák mozogtak.

"Már az első harapásánál éreztem, hogy nagy gáz van a hamburgeremmel. Az íze fura volt, ahogy pedig jobban megnéztem, láttam, hogy valami mozog benne" - idézte a férfit a Mirror. A férfi először hiába reklamált, azt a választ kapta, nem tudják, mi lehet az étellel, de végül kivizsgálják az ügyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.