Nyugdíját kevesli Pataky Attila

Forrás: TV2 -
Edda nyugdíj Pataky Attila zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tele van energiával és fellépése is bőven akad Pataky Attilának. A zenész elmondta, hogy nem akar panaszkodni, de a nyugdíja siralmas. 

"Nem akarok összeget mondani, de a házunk rezsijére sem elég"- mesélte a Blikknek Pataky. "Ahhoz képest, hogy mennyit vontak le tőlem a rendszerváltás előtti időszakban nyugdíjalap címén, nevetséges a juttatásom, mégis szerencsésnek mondhatom magam a zenészkollégákhoz képest" - folytatta, és megmagyarázta, hogy valamivel magasabb sávba került, mint Nagy Feró vagy Koós János, ugyanis a cégét vezető hölgy aprólékos munkával szedte össze az Edda rendszerváltás előtti fellépéseit és lemezeladásait

Hozzátette, az egészsége szerencsére rendben van. "Hihetetlen, min mentem keresztül, de ennek így kellett történnie. Mindent kiírtam magamból az új lemezre" - tette hozzá.

Pataky 2017 elején arc-, homloküreg- és tüdőgyulladással küzdött, 2015 karácsonyán pedig majdnem elvérzett egy gyomorbélhurut miatt, de abban az évben a vastagbélrákkal is megharcolt, majd aranyérrel is műtötték.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.