Vastag Tamás és Varga Szabolcs párosa nyerte a Sztárban sztár+1 kicsi második szériáját

győztes Sztárban sztár +1 kicsi Varga Szabolcs Super TV2 Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 héttel ezelőtt indult el a Sztárban sztár+1 kicsi második szériája, elképesztően tehetséges gyerekekkel és sztár társaikkal. A vasárnapi döntőben kiderült, ki nyerte a műsort.

A Sztárban sztár+1 kicsi második szériájában 12 páros mutatta meg hétről hétre tehetségét. Mivel gyerekek is szerepeltek ebben a show-ban, így egy adás után sem esett ki senki, a döntőbe viszont már csak a legjobb öt mutahtatt meg, mit tud.

Vastag Tamás és Varga Szabolcs, Nagy Adri és Nagy Bogi, Veréb Tomi és Fodor Eliza, Kocsis Tibo és Zöldi Lara valamint Horváth Csenge és Hevesi Tamás mérettte meg magát az utolsó adásban. A végső

győztes pedig Vastag Tamás Varga Szabolcs lett.

Tilla elárulta: a szex kapcsolja kihttp://www.life.hu/sztarok/20180204-tilla-elarulta-a-szex-kapcsolja-ki.htmlTilla őszintén mesélt arról, mivel vezeti le a feszültséget...TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoAz X-Faktor 2017 győztesei, Ricco és Claudia lemondtak a nyereményükrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-az-x-faktor-gyoztesei-ricco-es-claudia-lemondtak-a-nyeremenyukrol.htmlVáratlan bejelentést tett Ricco és Claudia: lemondtak a nyeremény utazásukról. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka elárulta, mi az új hobbijahttp://www.life.hu/sztarok/20180204-hosszu-katinka-elarulta-mi-az-uj-hobbija.htmlHosszú Katinka főzéssel töltötte a hétvégéjét, amiben anyukája segített neki.TV + SztárokOrigoNádai Anikó kiakadt, nem bírja tovább a telet: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-nadai-aniko-kiakadt-nem-birja-tovabb-a-telet-foto.htmlKifakadt Nádai Anikó: nem bírja tovább a hideget és a telet.TV + SztárokOrigoSzilágyi Szilvi, Caramel felesége elképesztően szexi fotót villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180204-szilagyi-szilvi-caramel-felesege-szexi-fotot-villantott.htmlCaramel fiatal felesége olyan, akár egy tini: gyönyörű és ráadásul még hajlékony is.TV + Sztárok--Kristen Stewart és barátnője, Stella Maxwell nyilvánosan csókolóztak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-kristen-stewart-es-baratnoje-stella-maxwell-nyilvanosan-csokoloztak-foto.htmlKristen Stewart Palvin Barbi legjobb barátnőjével, Stella Maxwellel jár már jó ideje. Nyilvánosan azonban csak ritkán esnek egymásnak. Ennek is eljött az ideje. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.