Angliai katona képét ellopva próbálnak pénzt kicsikarni a magyar nőkből

Forrás: AFP/Sputnik/Vitaliy Timkiv -
fotó csalás katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy volt brit katona fotóival próbálják becsapni a magyar nőket a közösségi oldalakon. Beszélgetést kezdeményeznek, utána pénzt próbálnak kicsalni a hölgyektől. Megtalálták a fotókon szereplő személyt, aki valóban katona volt, és arra kéri a magyar nőket, ne dőljenek be az idegeneknek. 

Aljas módon próbálnak ismeretlenek magyar, jóhiszemű hölgyekből pénzt kicsalni. Egy brit katona fotóit ellopva regisztráltak a közösségi oldalakon, az ő személyazonosságát felvéve beszélgetést kezdeményeznek, majd pénzt kérnek. Rendre amerikai katonaként mutatkoznak be, akinek a felesége meghalt, gyermeke pedig bentlakásos iskolában tanul.

A csalók katonának adják ki magukat - Képünk illusztráció Forrás: AFP/Sputnik/Vitaliy Timkiv

A Blikk megtalálta azt a férfit, akinek a fotóival a csalók visszaélnek: Stephen Murphy tényleg katona, de már nem szolgál és angliában él.

Mélységesen felháborít ez az eset, azonban nem sokat tehetek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.