18 évvel fiatalabb pasija segített Pamela Andersonnak abban, hogy átvészelje a menopauzát.

18 évvel fiatalabb pasija kedvéért költözött Párizsba az 50 esztendős Pamela Anderson, aki majd' kicsattan a boldogságtól. A modell immár 8 hónapja alkot egy párt a focista Adil Ramival. A pár azt követően jött össze, hogy bemutatták őket egymásnak a monacói Forma-1-es futamon.

Ő nem beszél jól angolul, én nem beszélek jól franciául, de a testbeszédünkkel remekül kommunikálunk." – nyilatkozta Pamela Anderson, majd hozzátette, kedvesével nem verik nagy dobra a kapcsolatukat. „Védeni akarjuk a szerelmünket. Annyi hamis párkapcsolatot látok magam körül, ők csak arra vágynak, hogy észrevegyék őket és írjanak róluk."

Pamela Anderson akár 20 évet is letagadhatnaForrás: Getty Images

 A The Sun azt írja, a modell nagyon magányosnak érezte magát malibui otthonában, ráadásul a menopauza tüneteitől is szenvedett, Párizsba költözve azonban minden megváltozott. Pasija egyszerűen odáig van érte, és nem is érti, Pamela hogyan lehet 50 éves, amikor legfeljebb 30-nak néz ki.

A kétgyermekes anyukának a menopauza tüneteit egyébként fiatal szerelme mellett ajurvédikus gyógyítással sikerült enyhítenie.

A hangulatom gyakran változott, nagyon feszült voltam. Úgy éreztem, nem vagyok önmagam, és nem akartam, hogy mások is szenvedjenek körülöttem emiatt." - idézi a modellt a lap.