A rendőrség a legkorszerűbb eszközöket bevetve nyomoz VV Fanni ügyében. Mindent megtesznek azért, hogy kiderítsék, ki ölte meg a 24 éves lányt. Most újabb bizonyíték került elő, ami fontos információkat tartalmazhat.

A Blikk úgy tudja, hogy a rendőrség megtalálta és lefoglalta a november 20-án eltűnt Novoszánszki Fanni régi mobilját. A telefont egy szervízben találták meg, a lány nem sokkal az eltűnése előtt adta be oda.

VV Fanni régi mobilja fontos információkat tartalmazhatForrás: --

"A javíttatni vitt mobilt a rendőrök foglalták le a szervizből, hogy megnézzék az üzeneteket, fotókat. Talán találnak olyan adatokat a készülékben, amelyek az elkövetőhöz vezetnek" - nyilatkozta a lapnak egy bennfentes. A régi telefon azért is fontos, mert Fanni és feltételezett gyilkosa már hónapokkal a lány eltűnse előtt kapcsolatban álltak egymással. Ha találnának valamit, az még több bizonyíték lenne az előzetesben ülő, dunaújvárosi B. László ellen.

A javításra váró készülékre Fanni édesanyja is emlékezett, megtörten nyilatkozott: "Azt még mesélte a lányom, hogy beadja szerelőhöz, mi pedig nemrég kerestük a papírjait, hogy elmehessünk érte, de tulajdonképpen azt sem tudtuk, hova adhatta be. Azóta megtudtuk, hogy lefoglalták a rendőrök. A lányomat persze már semmi nem hozza vissza, az a helyzet. Persze tudni akarom, hogy mi történt vele vagy hogy hol van most. Ez a legrosszabb, hogy nem tudunk semmit és nekem már a legvadabb, legdurvább dolgok jutnak eszembe. Én csak szeretném újra megölelni, semmire nem vágyom jobban, de érzem, hogy ez már nem válhat valóra."