Mennyből a pokolban találta magát rövid időn belül Dancs Annamari. A Budapesti Operettszínház művésznője tavaly februárban adott életet kisfiának, néhány hónappal később a férje, Kerényi Miklós Máté elhagyta őt, ami - ahogy nem is tagadta- teljesen a padlóra küldte. Most azonban már jobban van, elmondta, mi, azaz ki segített neki. 

"Most már sokkal jobban vagyok, köszönhetően az én igazi lélekbalzsam kisfiamnak. Ádám egy tündéri kisfiú, aki szerintem megérezte: azzal, hogy kettecskén maradtunk, az ő mosolya az, ami engem is mosolyra késztet. Hatalmas segítség volt az ő személyisége, amikor jöttek a nehéz pillanatok (...) Úgy képes minden egyes reggel felfedezni a házat, mintha még sosem járt volna ott. Mindent megnéz, megfog, imádja a bizsu ékszereimet" – mesélte a Blikknek Annamari, akinek pár nap múlva lesz egyéves a pici fia. 

"Nekem most az a legfontosabb dolgom az életben, hogy ezt a kisfiút felneveljem, számomra ő az első, a művészet is csak utána jön. Nem volt egyszerű ez az időszak, de próbálom úgy felfogni, hogy amíg együtt vagyunk és egészségesek vagyunk, addig nem lehet semmi baj" - tette hozzá. 

Forrás: tv2