Marsi Anikó a jövőjéről és a Tényekről nyilatkozott

TV2 Tények Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemsokára két éve, hogy Marsi Anikó több mint 8 év kihagyás után visszatért a képernyőre: a TV2 műsorvezetője lett. Most elárulta, mik a tervei a jövőre nézve, és, hogy miként érzi magát a csatornánál.

Több mint 8 év kihagyás után tért vissza Marsi Anikó a képernyőre, Gönczi Gábor mellett ő lett a Tények műsorvezetője. Mint elárulta, mindig is vonzotta az élő műsorkészítés világa, hiszen ez olyan adrenalinfröccs, amivel nem lehet betelni.

Marsi Anikó a TV2 stúdiójában Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Egy napi, aktuális, főműsoridőben sugárzott hírműsor az csak akkor van kész, amikor a vége főcím legördül. Addig a pillanatig minden és mindenki mozgásban, alkotói zsibongásban van" - mondta az Origónak Marsi Anikó, aki

bevallotta, visszatérésekor kicsit "rozsdásnak" érezte magát,

de hamar rájött, hogy a tévézés olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfeleteni. Sokat segített az is, hogy éppen Gönczi Gábor lett a társa, akivel nagyon jól ismerik egymást sőt, annak idején már dolgoztak is együtt.

A műsorvezető a napjáról is mesélt, hiszen a Tényekre lelkileg is fel kell készülni, ebben a testmozgás segíti.

Miután végeztem a sporttal, kapkodás nélkül elkezdek felkészülni a napra, és dél körül elindulok a TV2-be.

"

mindent jól végiggondolva, a családommal együtt igent mondtunk a felkérésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.