Tolvai Reni-ügy: Frenreisz Károly Schell Judit mellé állt

Forrás: Tolvai Reni / Facebook -
Frenreisz Károly A Dal 2018 Tolvai Renáta Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Schell Judit krtikája megbántotta A Dalban Tolvai Renit. Az énekesnő első posztja a témában sokaknál kiverte a biztosítékot, aztán elnézést kért, és magyarázta, hogy mi történt. Most azonban a bocsánatkérésén zúgolódnak. A dalverseny zsűrilegendája, Frenreisz Károly is megszólalt, elmondta, sajnálja, hogy idáig fajult egy őszinte kritika.

"Én fenntartom a jogot, hogy a zsűritagnak igenis el kell mondania a véleményét, és verseny lévén azt az előadónak el kell fogadnia. Meg kell védjem Juditot, mert amit mondott, az valós. Tényleg nem találtuk meg a magyar vonalat sem a dalban, sem a dal tartalmában, sem az előadásmódban, sem az öltözékben, sem a látványban, semmiben. Ettől függetlenül Renit nagyon jó énekesnek tartom, fergetegesen rappelt" – mondta a Borsnak az ítész.

Forrás: Tolvai Reni / Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.