Dobó Kata és Zsidró Tamás kapcsolata maga a tökéletesség, de tett is azért a színésznő, hogy ilyen harmonikus legyen a viszonyuk.

Dobó Kata és Zsidró Tamás ugyan más körökben mozognak, mégis remekül kijönnek, lehet, hogy éppen azért, mert sok újat tudnak mutatni egymásnak. Kata és a sztárfodrász igyekszik megőrizni maguknak a boldog pillanatokat, de azért olykor mesélnek a kapcsolatukról. Ezúttak Kata árult el egy-két titkot a szerelmükről.

Dobó KataFotó: Polyák Attila - Origo

"Én is teszek olyan kedvezményeket, csinálok olyan dolgokat, amiket korábban nem. Fontos számomra, hogy Tamás megkapja azt, amire vágyik. Ebben a kapcsolatban messzebb megyek el, mint eddig bármelyikben, és ezt ő meg is érdemli. Sokkal többet tevékenykedek a konyhában, hogy ez a páromnak fontos, és nem kapom fel olyan könnyen a vizet, mint régen. Minden helyzetben próbálok higgadtabb maradni, régebben sokkal pattogósabb voltam. Tamás pedig nem akar engem megváltoztatni. Nem minden férfi alkalmas arra, hogy egy színésznő mellett éljen, de ő kifejezetten büszke rá, és szereti a szakmámat" - árulta el a Sotry Magazinnak Kata.