Élete nehéz időszakáról vallott Fördős Zé: a gasztroblogger elárulta, néhány évvel ezelőtt csődbe ment családi vállalkozásuk.

Szinte egyik pillanatról a másikra omlott össze Fördős Zé és édesapja vállalkozása. Hiába dolgoztak rengeteget, a válság miatt le kellett húzniuk a rolót.

Szárnyalt a cateringes cégünk, rengeteg emberrel dolgoztunk, egyre nagyobbak lettünk. Aztán, amikor jött a válság, nem voltunk felkészülve a 40%-os forgalom-visszaesésre és nem léptünk időben... Az adósságok egyre nagyobbak lettek, s amikor már a bank lefoglalta a teherautóinkat, zárolták a számláinkat, kimondtuk, hogy vége" – mesélte a gasztroblogger a BEST magazinnak, aki elárulta, három nagyon nehéz éven vannak túl, ami mindkettőjüket megviselte. Szerencsére azonban sikerült helyretenniük magukban a történteket és talpra álltak. Mint mondja, ez a kudarc is jó volt valamire, legalább fejlődött a személyisége.

Fördős Zé nehéz három évet élt át édesapjávalFotó: Szabó Gábor - Origo

Fördős Zé, aki ősszel szakított kedvesével, a magazinnak mesélt gyermekkoráról is. Kiderült, hogy édesapja nem volt egy mintaapa, rengeteget dolgozott, és előfordult, hogy megfeledkezett fiáról.

Bevallom, rendszeresen elfelejtettem érte menni az óvodába, pedig az én feladatom volt minden reggel elvinni, délután pedig elhozni. Emlékszem, ő ott ült mindig Éva néni ölében, a kisszékek már az asztalokra pakolva... De arra is volt példa, hogy késve berontottam az oviba, amikor is Éva néni közölte velem: Lajos, ma reggel Zolikát nem is hozta el az óvodába" – vallotta be Zé édesapja, Fördős Lajos.