Idén 19. alkalommal rendezik meg a Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálát, ahol összegyűlik a magyar celebvilág színe-java. Reméljük idén sem lesz hiány emlékezetes pillanatokból, az elmúlt években ugyanis bőven szolgáltattak beszédtémát a sztárok: veszekedések, esések és még bombariadó is volt a legnagyobb hazai celebpartin. 

Medveczky Ilona 45 éves ruhája
Dívaként vonult be a 2017-es Story Gálára Medveczky Ilona egy merész ruhában, ám később kiderült, hogy nem ezt az öltözetet kellett volna viselnie a művésznőnek, hanem egy Pomozi Péter által készített darabot. A tervező a Story-gála után pár nappal a Facebookon fakadt ki, amiért Ilona nem az ő ruháját viselte. „Rengeteg pénzembe került ez a projekt. Rengeteg időbe és egy szerelem véget érésébe" – írta a többi között a csalódott tervező.

Medveczky Ilona egy gy Pomozi Péter által készített darabot viselt volnaForrás: Polyák Attila/Origo, Facebook/Pomozi Péter

Pataky Attila és családja kívül maradt
Hat fővel érkezett az Edda frontembere a 2016-os Story Gálára, de hiába, nem engedték be őket. Az énekes a gála előtt szóban egyeztetett Kökény-Szalai Viviennel arról, hányan szeretnének részt venni az eseményen, csakhogy mire megrendezték a bulit a Story már főszerkesztőt váltott. Pataky Attiláék csapatából pedig csak három embert akartak beengedni, hiába kardoskodott a zenész. Végül inkább mindannyian hazamentek.

Pataky Attila és családja nem jutott be a gáláraFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Cseke Katinka nyilvánosan ordítozott párjával
Azt máig nem tudni, hogy min kapta fel a vizet Cseke Katinka a 2012-es Story Gálán, de nagy dologról lehetett szó, ha képes volt az egész celebvilág és újságírók szeme láttára ordítozni akkori párjával, Hassine-nal. 

Cseke Katinka nyilvánosan ordítozott párjávalForrás: Life.hu

Bombariadóval indult a 2015-ös mulatság
2015-ben egy bombariadó zavarta meg a Story-gálát, névtelen bejelentés miatt terelték ki a tömeget még a vacsora előtt. A celebek így kénytelenek voltak éhesen várakozni, míg a rendőrök kutyákkal átvizsgálták a helyszínt. Sokan méltatlankodtak a történtek miatt, és volt, aki elhagyta a helyszínt, mondván, inkább máshol vacsorázik.

Bombariadóval indult a 2015-ös mulatságForrás: Life.hu

És akik botrányt csaptak, amiért nem kaptak meghívást

Hiába a celebség, nem mindenki kap meghívást a gálára csak azért, mert ismert. 2015-ben Alekosz és Kiszel Tünde fakadtak ki azért, amiért nem jutott számukra hely a celebeseményen, 2016-ban pedig Baukó Évának kellett otthonmaradnia. Egyikük sem hagyta persze szó nélkül az esetet: mindannyian vérig voltak sértve, amiért ki kellett hagyniuk a bulit. 

Baukó Éva, Alekosz és Kiszel Tünde is kénytelen volt kihagyni a bulitForrás: Facebook/Baukó Éva, Kiszel Tünde hivatalos