Story Gála: az elmúlt évek legnagyobb botrányai a bombariadótól a nyilvános veszekedésig

Medveczky Ilona Pataky Attila kínos Story Gála botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén 19. alkalommal rendezik meg a Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálát, ahol összegyűlik a magyar celebvilág színe-java. Reméljük idén sem lesz hiány emlékezetes pillanatokból, az elmúlt években ugyanis bőven szolgáltattak beszédtémát a sztárok: veszekedések, esések és még bombariadó is volt a legnagyobb hazai celebpartin. 

Medveczky Ilona 45 éves ruhája


Dívaként vonult be a 2017-es Story Gálára Medveczky Ilona egy merész ruhában, ám később kiderült, hogy nem ezt az öltözetet kellett volna viselnie a művésznőnek, hanem egy Pomozi Péter által készített darabot. A tervező a Story-gála után pár nappal a Facebookon fakadt ki, amiért Ilona nem az ő ruháját viselte. „Rengeteg pénzembe került ez a projekt. Rengeteg időbe és egy szerelem véget érésébe" – írta a többi között a csalódott tervező.

Medveczky Ilona egy gy Pomozi Péter által készített darabot viselt volna Forrás: Polyák Attila/Origo, Facebook/Pomozi Péter

Pataky Attila és családja kívül maradt


Hat fővel érkezett az Edda frontembere a 2016-os Story Gálára, de hiába, nem engedték be őket. Az énekes a gála előtt szóban egyeztetett Kökény-Szalai Viviennel arról, hányan szeretnének részt venni az eseményen, csakhogy mire megrendezték a bulit a Story már főszerkesztőt váltott. Pataky Attiláék csapatából pedig csak három embert akartak beengedni, hiába kardoskodott a zenész. Végül inkább mindannyian hazamentek.

Pataky Attila és családja nem jutott be a gálára Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Cseke Katinka nyilvánosan ordítozott párjával


Azt máig nem tudni, hogy min kapta fel a vizet Cseke Katinka a 2012-es Story Gálán, de nagy dologról lehetett szó, ha képes volt az egész celebvilág és újságírók szeme láttára ordítozni akkori párjával, Hassine-nal.

Cseke Katinka nyilvánosan ordítozott párjával Forrás: Life.hu

Bombariadóval indult a 2015-ös mulatság


2015-ben egy bombariadó zavarta meg a Story-gálát, névtelen bejelentés miatt terelték ki a tömeget még a vacsora előtt. A celebek így kénytelenek voltak éhesen várakozni, míg a rendőrök kutyákkal átvizsgálták a helyszínt. Sokan méltatlankodtak a történtek miatt, és volt, aki elhagyta a helyszínt, mondván, inkább máshol vacsorázik.

Bombariadóval indult a 2015-ös mulatság Forrás: Life.hu

És akik botrányt csaptak, amiért nem kaptak meghívást

Hiába a celebség, nem mindenki kap meghívást a gálára csak azért, mert ismert. 2015-ben Alekosz és Kiszel Tünde fakadtak ki azért, amiért nem jutott számukra hely a celebeseményen, 2016-ban pedig Baukó Évának kellett otthonmaradnia. Egyikük sem hagyta persze szó nélkül az esetet: mindannyian vérig voltak sértve, amiért ki kellett hagyniuk a bulit.

Baukó Éva, Alekosz és Kiszel Tünde is kénytelen volt kihagyni a bulit Forrás: Facebook/Baukó Éva, Kiszel Tünde hivatalos

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.