Story Gála: Már biztos, Aleska is ott lesz - de kivel érkezik

Story Gála Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongónak dobta fel a kérdést Aleska: találják ki, kivel érkezik a Story Gálára. Jöttek is a tippek, és nemsokára ki is derül, ki lesz a kísérője. 

A kérdésre több vicces válasz is érkezett, volt, aki Kiszel Tündére, más Fridire vagy éppen Gáspár Győzőre tippelt. Meglátjuk.

Addig is megmutatjuk, mit viselt a légtornászlány tavaly a gálán:

Forrás: Polyák Attila/Origo

Pataky Attila: "Ha abszolút bántóan közelít meg valaki, elhajtom"http://www.life.hu/sztarok/20180210-pataky-attila-az-eddarol.htmlAz EDDA frontembere, Pataky Attila 44 éve zenél, a 33. lemeze jelent meg. Az énekes elmondta, hogyan bírja a tempót közel 67 évesen, de azt is megtudhattuk, bántják-e az univerzummal kapcsolatos karikatúrák.TV + Sztárok--Dílere vezette be a pornó világába Krasznai Tündéthttp://www.life.hu/sztarok/20180210-dilere-vezette-be-a-porno-vilagaba-krasznai-tundet-egykori-x-faktorost.htmlAz X-Faktor egykori sztárja a Mindset pszicholológiai lap kamerái előtt nemrég nyíltan elmesélte, hogy miként indult felnőttfilmes múltja. TV + Sztárok--Véresre verték Ambrus Attiláthttp://www.life.hu/sztarok/20180210-veresre-vertek-ambrus-attilat-egykor-szlovakiaban.htmlAnnak idején kis híján otthagyta a fogát Szlovákiában a Whiskys. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia lesz a Story Gála háziasszonyahttp://www.life.hu/sztarok/20180207-liptai-claudia-lesz-a-story-gala-haziasszonya-februar-10.htmlIdén február 10-én rendezik meg a 19. Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálát, aminek a háziasszonya Liptai Claudia lesz, az oldalán pedig a a Story magazin főszerkesztője, Kolossváry Balázs áll majd. TV + SztárokOrigoMeghatotta a közönség szeretete jubileumi koncertjén Zalatnay Cinithttp://www.life.hu/sztarok/20180207-meghatotta-a-kozonseg-szeretete-jubileumi-koncertjen-zalatnay-sarolta-cinit.html55 évvel ezelőtt ismerte meg az ország Zalatnay Saroltát a Táncdalfesztiválon. Az énekesnő az első sikere helyszínén, az Erkel Színházban rendezte meg jubileumi nagykoncertjét is. TV + Sztárok--Tolvai Reni-ügy: Frenreisz Károly Schell Judit mellé állthttp://www.life.hu/sztarok/20180207-tolvai-reni-ugy-frenreisz-karoly-schell-judit-melle-allt.htmlAhogy megírtuk, Schell Judit krtikája megbántotta A Dalban Tolvai Renit. Az énekesnő első posztja a témában sokaknál kiverte a biztosítékot, aztán elnézést kért, és magyarázta, hogy mi történt. Most azonban a bocsánatkérésén zúgolódnak. A dalverseny zsűrilegendája, Frenreisz Károly is megszólalt, elmondta, sajnálja, hogy idáig fajult egy őszinte kritika. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.