Vajna Timi a 24.hu-tól értesült arról, hogy féje, Andy Vajna nem egyedül jelent meg szombaton a Story Gálán. Tegnap a közösségi oldalán reagált is a hírre, szívesen válaszolgatott a kommentelők kérdéseire.

Szombat este Andy Vajna a titkárnőjével, Ágival érkezett a Story Gálára, amiről az éppen Los Angelesben tartózkodó Vajna Timi egy képernyőmetést posztolt az Insta-storyjába. A képre tapsoló kezeket applikált, nyilvánvalóan nem volt boldog.

Andy Vajna a Story GálánForrás: Polyák Attila/Origo

A kommentelők is elárasztották Timi oldalát a véleményükkel. Egyesek szerint nem volt fair ez a viselkedés Andytől, mások szerint pedig Timi sem egyedül szórakozott hetekkel ezelőtt Aspenben. Timi pár rajongójának készségesen reagált is, elárulta, hogy: "Andy részéről már többről van szó, mint egy kísérőről és asszisztensről." Ezek alapján az is lehetséges, hogy a Vajna házaspár már csak papíron van együtt.

Vajna Timi így válaszolt a kommentelőknek. A hozzászólásokat azóta eltávolították.Forrás: Instagram

Később egyébként Timi azt is írja, hogy szerinte Andy titkárnője nagyon szép nő, és az a fontos, hogy a férje boldog legyen. Egy kérdésre, miszerint ezek után tervezi-e még a szülés Andynek, mindössze ennyit reagált: "hát nem".