4 éves kisfia haját festette be Amber Rose - Fotó

frizura kisfiú haj Amber Rose botrány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Rose szőkére festette 4 éves kisfia haját, rajongói nagyon kiakadtak.

Amber Rose szereti kiakasztani az embereket, nemrég egy olyan képet osztott meg a közösségi oldalán, ahol a kezével kényezteti magát. A modell most tovább borzolja a kedélyeket, legutóbbi tettével még a legnagyobb rajongóit is feldühítette: szőkére festette ugyanis 4 éves kisfia haját. Azt írta, hogy a kis Sebastian már hónapok óta könyörgött azért, hogy szőke lehessen, és nem érdeklik a negatív kommentek, ő örül annak, hogy gyermekének boldogságot okozott.

Stohl András drogos színészt alakíthttp://www.life.hu/sztarok/20180213-stohl-andras-drogos-szineszt-alakit-valami-amerika-3.htmlEgy drogos színészt alakít a Valami Amerika 3-ban Stohl András. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKelemen Anna most az erkélyen vonaglik egy szál tangában - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-kelemen-anna-most-az-erkelyen-vonaglik-egy-szal-tangaban-foto.htmlKelemen Anna friss fotóján az erkélyen vonaglik egy szál tangában és csizmában. TV + SztárokOrigoPucér fotót osztott meg magáról a várandós Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-pucer-fotot-osztott-meg-magarol-a-terhes-chrissy-teigen.htmlMeztelenül főzőcskézett a várandós modell, Chrissy Teigen, amiről még fotót is posztolt a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Hajléktalan volt a Michelin-csillagos sztárséf, Alan Geaamhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-hajlektalan-volt-a-michelin-csillagos-sztarsef-alan-geaam.htmlHajléktalanból Michelin-csillagos sztárséf vált: Alan Geaam élettörténete nem mese, hanem valóság. TV + Sztárok--2 és fél hónappal szülés után visszatér a képernyőre Czippán Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20180212-2-es-fel-honappal-szules-utan-visszater-a-tevekepernyore-czippan-anett.htmlKét és fél hónappal szülés után máris visszatér a képernyőre Czippán Anett, akit a TV2-n láthatnak újra a nézők. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHajléktalanná vált Diana hercegné egykori sofőrjehttp://www.life.hu/sztarok/20180212-hajlektalanna-valt-diana-hercegne-es-karoly-herceg-egykori-soforje.htmlHajléktalanként él Diana hercegné egykori sofőrje, az 50 éves Mark Roberts. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.