Pataky Attila elárulta, a sorsra bízza, hogy születik-e újabb gyermeke, de ha úgy alakul, akkor biztosan elkényezteti majd a kicsit.

Pataky Attila, aki nemrég még az ufókról értekezett, az ACNewsnak adott interjút, amelyben elmesélte, 66 évesen sem szeretne visszavonulni és gőzerővel készül a márciusi nagykoncertjére. Mint mondja, nem tervez nagyon előre, inkább a jelenre koncentrál. Úgy véli, ha a sors úgy hozza, lehet, hogy feleségétől, Orsitól születik még egy gyermeke.

Ha benne van a sorsunkban, hogy itt fog üvölteni egy gyerek, akkor kényeztetni fogom és mindent megadok neki. Az már nem biztos, hogy a 30. születésnapján ott lehetnék, de ennek nincs is jelentősége. Ha meghalok, akkor Orsi neveli tovább, illetve a két fiam. Segítik a féltestvérüket. Semmire sem görcsölök rá." – árulta el Pataky Attila, majd hozzátette, kiváló férjnek tartja magát. „A feleségem az ország legjobb sminktetoválója, de már abbahagyta, mert mellettem nem kell dolgoznia. Mégiscsak rocksztár vagyok. Csak a barátainak tetovál néha. Én első osztályú masszőr vagyok, az az egyik szakmám. Ennek előnyeit a feleségem is kiélvezheti. Ami a háztartást illeti, elpakolok és el is mosogatok magam után."

Pataky Attila 66 évesen nézne újra apai örömök eléForrás: MTI/Mohai Balázs