Rippel Feri alaposan meglepte az újságírót válaszával: mindössze egy napja ismerte kedvesét és úgy hívta el magával a Story Gálára.

A világhírű artista elemsélte, hogy  kapcsolatuk a közösségi oldalon indult, ahol a lány bejelölte őt. Amikor Feri megpillantotta a szép szegedi hölgyet, azonnal írt neki és beszélgetésbe elegyedtek. A találkozóra a Story Gála előtti napon került sor, ami olyan jól sikerült, hogy a sztár azonnal bedobta újdonsült kedvesét a mélyvízbe: egy napos ismeretség után a nyilvánosságnak is bemutatta a lányt. 

Rippel FeriForrás: Instagram/Rippel Feri

"Modern felfogásúak vagyunk, ezért döntöttünk úgy, hogy miért ne. A Facebookon ismerkedtünk meg, bejelölt, én visszaigazoltam, találkoztunk, bejöttünk egymásnak, és most itt vagyunk" - mesélte a Blikknek Rippel.

"Találtam egy gyöngyszemet, igaz, a világ másik felén, Szeged mögött egy eldugott településen. A heti kötelezettségeink miatt komoly feladat lesz ezt összehozni, de maximum nyitunk Szegeden is egy Rippel Akadémiát, hogy még több dolgom legyen arra" - folytatta történetét az artista.

A fiatal lányról nem sokat tudunk egyelőre, de közlékenységüket elnézve, hamarosan ez is változni fog.