Rippel Feri barátnő Rippel Ferenc Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rippel Feri alaposan meglepte az újságírót válaszával: mindössze egy napja ismerte kedvesét és úgy hívta el magával a Story Gálára.

A világhírű artista elemsélte, hogy kapcsolatuk a közösségi oldalon indult, ahol a lány bejelölte őt. Amikor Feri megpillantotta a szép szegedi hölgyet, azonnal írt neki és beszélgetésbe elegyedtek. A találkozóra a Story Gála előtti napon került sor, ami olyan jól sikerült, hogy a sztár azonnal bedobta újdonsült kedvesét a mélyvízbe:

egy napos ismeretség után a nyilvánosságnak is bemutatta a lányt.

Rippel Feri Forrás: Instagram/Rippel Feri

"Modern felfogásúak vagyunk, ezért döntöttünk úgy, hogy miért ne. A Facebookon ismerkedtünk meg, bejelölt, én visszaigazoltam, találkoztunk, bejöttünk egymásnak, és most itt vagyunk" - mesélte a Blikknek Rippel.

"Találtam egy gyöngyszemet, igaz, a világ másik felén, Szeged mögött egy eldugott településen. A heti kötelezettségeink miatt komoly feladat lesz ezt összehozni, de maximum nyitunk Szegeden is egy Rippel Akadémiát, hogy még több dolgom legyen arra" - folytatta történetét az artista.

A fiatal lányról nem sokat tudunk egyelőre, de közlékenységüket elnézve, hamarosan ez is változni fog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.