Mészáros Árpád Zsolt az öregedésről: "Én már nem szeretek tükörbe nézni"

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Mészáros Árpád Zsolt öregedés tükör vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szereti tükörképét az immár 43 éves Mészáros Árpád Zsolt. A színész azt mondja, már rosszindulatú kollégái is megjegyezték, hogy rosszul néz ki.

30 éve van a színpadon, és saját bevallása szerint ez idő alatt rengeteget változott külsőleg Mészáros Árpád Zsolt. Bár a közönség a mai napig imádja, úgy érzi, elszállt felette az idő.

Én már nem szeretek tükörbe nézni! Már nem az a MÁZS vagyok, aki akkor voltam! Ezt mások is szóvá teszik. Rosszindulatú kollégák és megkeseredett emberek azt mondják, hogy de rosszul nézel ki! Felszedtél néhány kilót?" – nyilatkozta a Ripostnak a színész, majd hozzátette, annak azért nagyon örül, hogy egészséges és láthatja a gyermekeit felnőni. „Engem a gyerekeim töltenek fel, mi mindig alkotunk valamit, vagy hajót építünk, vagy repülőt készítünk együtt. Én mindenre kapható vagyok a gyerekeim kedvéért és szerencsére a párom is nyitott az ilyen programokra."

Mészáros Árpád Zsolt nem szeret tükörbe nézni Forrás: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.