Mészáros Árpád Zsolt lebukás tévéműsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mészáros Árpád Zsolt laza apukának tartja magát, de azért erre a beszólásra még ő sem számított a kisfiától. 

A négygyermekes édesapa rajongásig szereti a gyerekeit, ezért mindig törekszik arra, hogy sok közös élményben legyen részük. A munkájából kifolyólag nem találkozik mindennap a csemetéivel, ezért fontosnak tartja, hogy az együtt töltött idő értékes legyen.

"Óriási szerelem van köztem és köztük" – mondta egyszerűen a 42 éves musicalszínész.

Mészáros Árpád Zsolt szeretne minél több értéket és élményt adni a gyermekeinek Forrás: Sunhillmedia

Zsolt azt is elárulta, hogy véleménye szerint akkor lehet egy gyereket igazán felkészíteni az életre, ha időnként hagyjuk őket hibázni, és nem óvjuk meg a kicsiket mindig mindentől. Bár szerinte az is szükséges, hogy a szülők barátként is jelen legyenek a gyerek életében – írta meg a Story magazin.

Három fia közül Mersében látja leginkább önmagát, aki már most igazi nagydumás, de emellett igazi csupa szív kisfiú. Ezt legutóbb a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor forgatásán bizonyította be

Merse, aki elárulta, hogy a többi között nagyokat pukizni is az édesapjától tanult meg.

Balesetet szenvedett Mészáros Árpád Zsolt az ügetőn

MÁZS most is indult a Kincsem Park szilveszteri fogathajtó sztárfutamán, hiszen imádja a lovas sportokat. Tapasztalata ellenére azonban csúnya balesetet szenvedett. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.